Zaranis Petros Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Μετά την θερμή υποδοχή πού έτυχε η κιθάρα μου τύπου Βιχουέλα από τα μελη του Noiz.gr, σας παρουσιάζω με χαρά το κομμάτι μόυ "Φιλί του Ουρανού" που κατέλαβε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό πού έγινε στο kithara.gr Το κομμάτι επισυνάπτεται σε mp3 αρχείο 192 kbps ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Μουσική και Στίχοι: Πέτρος Ζαράνης Φωνή και Νέυ : Ανδρέας Σίκης Κιθάρα: Πέτρος Ζαράνης fili_tou_ouranou192kbps.mp3 Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Not my cup of tea αλλά πολύ όμορφο τραγούδι. Θα κοιτάξω λεπτομέρειες αργότερα. Αλλά πολύ όμορφο. Θα το ήθελα στιχουργικά δυνατότερο. (ξέρω ότι έχω βρωμίσει τα αυτιά μου αλλά λόγω αδυναμίας θα ήθελα και λίγο περισσότερα μπάσα) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Όντως και εμένα μου λείπει πολύ το μπάσσο κατα τα άλλα μου άρεσε το κομμάτι :) Συνεχίστε παιδιά την καλή δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Δεν ειμαι φαν του είδους αλλά....... το θέμα μου άρεσε και μου άρεσαν και τα φωνητικά. ψάξε για άλλο ρεφρέν που να ξεφευγει λίγο, γιατί ισως κουράσει. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο τραγούδι. 1000 μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Μπραβο Πετρο το νευ ταιριάζει απιστευτα. Πολυ καλό αποτέλεσμα απο ανθρώπους με πολυ καλη αισθητική ;) ;) ;) Τιμη μου να ακουσω τη μουσικη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση