bassdrum Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Χαιρετώ και πάλι το forum. Πρόσφατα πήρα την ψηφιακή κονσόλα της behringer και θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς καμιά κάρτα ADAT για 16 κανάλια. Η συγκεκριμένη κονσόλα παίρναι ADAT module 16 καναλιών και βγάζει τέσσερις οπτικές ίνες. Κάτι αντίστοιχο για υπολογιστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joystick Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 hammerfall 9636... simply the best 299 euro http://www.thomann.de/thoiw2_rme_hammerfall_le_digi_9636_prodinfo.html?sn=59922e7ca35ec123b99f17e0ea493eb3 ww.joystick-music.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassdrum Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Ωραία, αυτή από όσο διάβασα στο site του κατασκευαστή υποστηρίζει μέχρι 8 input άρα θέλω 2. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joystick Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 ΠΟια? Λαθος κάνεις. δεν υποστηρίζει 8 κανάλια αλλά 16! 2xADAT. Κάθε ένα απο 8.... εγω θα εριχνα μια ματια ξανά... http://www.rme-audio.com/english/hammer/d9636.htm ww.joystick-music.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassdrum Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 One internal ADAT input and two internal ADAT outputs allow you to realize up to 8 analog inputs, 16 analog outputs Οποτε έχουμε 8 ταυτοχρονες εισόδους και 16 εξόδους. Εγώ θέλω 16 ταυτόχρονες εισόδους γιατί 16 πηγές στην κονσόλα η κονσόλα μέσω adat 16 output άρα 16 input στήν κάρτα. Κάνω κάπου λάθος ή έχω χάσει το λογαριασμό Επειδή δεν ξέρω ρωτάω πρίν να αγοράσω κάτι και να μη μπορώ να κάνω αυτό που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DigiPan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Η RME ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ 16 input 16 output :D σου κανει νομιζω για αυτο που θες ανετα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DigiPan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 * 2 x ADAT digital I/O, based on RME's reliable Bitclock PLL * 1 x SPDIF digital I/O, based on RME's reliable DIGI96 technology * 1 x ADAT Sync In (9-pin D-type) for sample accurate transfers * 1 x Breakout cable for coaxial SPDIF operation * Zero wait state PCI Busmaster interface with additional burst FIFO (130 MB/s transfer rate in both directions) * New hardware design: 36 mono channels in block mode, organized in 32 bit ASIO double buffers * ASIO poured in hardware! The result in speed and performance is 0 (zero!)% CPU load when using ALL 36 channels! * 130 MB/s transfer rate for record and playback results in only 7% PCI bus load when using all 36 channels * New Enhanced Zero Latency Monitoring * S/MUX poured in hardware: 8 channels 96 kHz/24 bit for record and playback ...and numerous other features found already in the DIGI96 series cards - for a price that can't be beaten! The Hammerfall series offers drivers for Windows 98/ME (MME with multi-client operation, ASIO 2.0, GSIF), Windows NT, Windows 2000/XP (ASIO multi-client operation of MME, GSIF 2.0 and ASIO 2.0), Mac OS 9.x (ASIO 2.0), Mac OS X (Core Audio) and Linux (ALSA.) Συγνωμη για τα αγγλικα αλλα αντε κατσε τωρα μεταφραζε! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DigiPan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Μπερδευτηκες μαλλον με ενα expansionπου δινουνε ! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ θέλω 16 ταυτόχρονες εισόδους γιατί 16 πηγές στην κονσόλα η κονσόλα μέσω adat 16 output άρα 16 input στήν κάρτα. Τι εννοείς; Προσωπικά πάντως δεν χρειάστηκε να γράψω πάνω από 8 κανάλια ταυτόχρονα. Υπάρχουν πάντως πολλές κάρτες που σε βολεύουν όπως Motu 2408mk3' date=' Creamware Scope Project, Edirol UA-1000, κ.α. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DigiPan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Μπα yameth eχω την εντυπωση οτι η πιο συμφερουσα απο ολες και απο ηχο και απο συμβατοτητα αλλα και απο τιμη ειναι η RME! με ακολουθο την MKIII motu :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση