yannis37 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 εισαι "άρρωστος" alder ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 εισαι "άρρωστος" alder ;D ;D ;D γκουχου γκουχου... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 και μερικες φωτο: το LED ειναι πορτοκαλι Ultrabright και φεγγει τελεια. Το πραγματικο του χρωμα μοιαζει πολυ με το χρωμα των πυρακτωμενων νηματων μεσα στις λυχνιες... 8) ο 'voice switch' Για να υπενθυμισω ποσο ...πεταλόφρων ειναι ο voxακης, ακουστε ενα κλιπακι με univibe και Stratocaster. Ο attenuator ειναι στο 1/4 και ολα τα ποτενσιομετρα τερμα. ...παιζει ο NOS Mullard 1000pF http://www.box.net/shared/j3pjydk4jh (wav) http://www.box.net/shared/i33rspcuza (mp3) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Χθες άλλαξα στον δικό μου την στοκ τελική με μία TAD EL84-STR. Η διαφορά είναι τόσο ωραία που πλέον τον ανοίγω στο τέρμα και δεν θέλω να βάζω fuzz... ;D (Αν και κάπου διάβασα ότι οι συγκεκριμένες λυχνίες "τα φτύνουν" γρήγορα...) Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, οι λαμπες κανουν πολυ μεγαλη διαφορα σ' αυτον τον ενισχυτη. Παρολο που οι stock Sovtek μου ειναι συμπαθεις ηχητικα, εχω μια παλια US fender 7025/12AX7 και μια NOS Valvo ΕL84 τελικη. Θεωρω οτι οι stock τον κανουν πιο "τραχυ" ηχητικα, πραγμα που δεν το βρισκω κατ' αναγκη κακο. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 alder, το έχεις δει αυτό? http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.mercurymagnetics.com/pages/catalog/kits/AC4tv/images/Carl-%26-AC4tv-05.jpg&imgrefurl=http://www.mercurymagnetics.com/pages/catalog/kits/AC4tv/AC4TV-01.htm&usg=__z7adf_vZrGBAKrdTlx0EU-RzErI=&h=488&w=450&sz=127&hl=el&start=44&sig2=EZEFnaFuLKoBeaYh5F5RWA&zoom=1&tbnid=Xxx7I_xR83MqHM:&tbnh=130&tbnw=120&ei=eWGYTNKGHdCJOM3bwPIM&prev=/images%3Fq%3DVOX%2BAC4TV%2B10%26start%3D40%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26rlz%3D1G1ACAWCELGR372%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1 με εβαλε σε σκεψεις? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 απο τα βιντεακια η διαφορα μου φανηκε μικρη. Οι πειραγμενοι επαιζαν πιο smooth, αλλα αν σκεφτεις οτι και στην περιπτωση του verheyen και στο αλλο κλιπ με τον μπαρμπα υπηρχαν και πεταλια στη μεση, το συμπερασμα ειναι αμφιβολο. θεωρω οτι τα βιντεακια ειναι ανακριβη και ψιλοπαραπλανητικα, πραγμα που με βαζει σε σκεψεις σχετικα με την τελικη αξια του ολου εγχειρηματος. i would pass, εκτος αν ακουσω με τα ιδια μου τα αυτια ενα σοβαρο ΑΒ test και αναθεωρησω. με προβληματιζει το γεγονος οτι τον πλασαρουν ως "πεταλομηχανη", ψιλοσνομπαροντας εμμεσως την "cranked" λειτουργια. ενα τετοιο ενισχυτακι ομως το παιρνεις για να το ...τερματιζεις και καμια φορα ::) ΟΚ Vox ειναι, πας και για τα καθαρα, "δαντελενια" πριμα (που σαι Bloody Sunday...), αλλα στα 4, 1 και 0,25 Watt ειναι πειρασμος το τελικιασμα. θα περιμενα απο καποιον που πουλαει after market μετασχηματιστες να διαφημιζει την βελτιωση με την κιθαρα καρφι και τον ενισχυτη απο μονο του να βγαζει τα ζουμια του... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 απο τα βιντεακια η διαφορα μου φανηκε μικρη. Οι πειραγμενοι επαιζαν πιο smooth, αλλα αν σκεφτεις οτι και στην περιπτωση του verheyen και στο αλλο κλιπ με τον μπαρμπα υπηρχαν και πεταλια στη μεση, το συμπερασμα ειναι αμφιβολο. θεωρω οτι τα βιντεακια ειναι ανακριβη και ψιλοπαραπλανητικα, πραγμα που με βαζει σε σκεψεις σχετικα με την τελικη αξια του ολου εγχειρηματος. i would pass, εκτος αν ακουσω με τα ιδια μου τα αυτια ενα σοβαρο ΑΒ test και αναθεωρησω. με προβληματιζει το γεγονος οτι τον πλασαρουν ως "πεταλομηχανη", ψιλοσνομπαροντας εμμεσως την "cranked" λειτουργια. ενα τετοιο ενισχυτακι ομως το παιρνεις για να το ...τερματιζεις και καμια φορα ::) ΟΚ Vox ειναι, πας και για τα καθαρα, "δαντελενια" πριμα (που σαι Bloody Sunday...), αλλα στα 4, 1 και 0,25 Watt ειναι πειρασμος το τελικιασμα. θα περιμενα απο καποιον που πουλαει after market μετασχηματιστες να διαφημιζει την βελτιωση με την κιθαρα καρφι και τον ενισχυτη απο μονο του να βγαζει τα ζουμια του... Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά, πιο πολύ θα με ενδιέφερε ένας τρόπος να γίνει πιο βρώμικος παρά πιο καθαρός. Btw, o 15ρης handwired τελικιάζει...οργασμικά! (με attenuator φυσικά, γιατί αλλιώς σε πάνε μέσα για τρομοκρατική ενέργεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 εννοείται...μην ξεχνάμε ότι θα σκάσεις και 200+ ευρώπουλα ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Επαναφέρω το θέμα γιατί είμαι έτοιμος να τον παραγγείλω :D... Θα έλεγε κανείς ότι σε stock μορφή ο συγκεκριμένος ενισχυτής έχει τη χαρακτηριστική χροιά ενός VOX ή απέχει πολύ απ'αυτό ?? ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση