Sonic X Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 δεν λεω ταλενταρα ο τυπος αλλα... ποιος ξερει σε τι ενυσχητη παιζει για να βγαλει αυτον τον ηχο. Στις αρχές της καριέρας του κυρίως με Marshall JCM 800 αλλά και Matchless Chief 100. Αργότερα και μέχρι το τέλος εμφανίστηκε αρκετά και με Fender (Twin αν δεν κάνω λάθος) Οι μαγνήτες που χρησιμοπουσε ήταν Evans. http://www.synapticsystems.com/studios/evans/evans.htm Έτσι για την ιστορία καλό είναι να ειπωθεί πως ο αγαπητός Jeff Healey ήταν ΚΑΙ καλός Jazz τρομπετίστας και κιθαρίστας. Μας έχει αφήσει και κάποια άλμπουμ ηχογραφημένα με το σχήμα του "Jazz Wizards". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MitiliRay Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Χαίρεται παιδιά! Νομίζω οτι ο Jeff Healy και γενικότερα άλλοι καλλιτέχνες με ειδικές ικανότητες, βάζουν τα γυαλιά σε μας τους "φυσιολογικούς" με την αφοσίωση,επιμονή και υπομονή που διαθέτουν και δεν τα παρατούν. Αυτό το λέω κυρίως γιαυτούς (του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) που τη μια τους φταίει ο ενισχυτης,τα ξύλα που δεν ειναι κουρδισμένα κτλ κτλ κτλ!! Στο βίντεο με τον SRV νομίζω οτι παίζουν οι δύο καλύτεροι blues rock μουσικοί ever!! Και ναι έχω Squier!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση