RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Toν είχα ακουστά σαν όνομα μόνο, τρομερός! Πάω να ακούσω, thanks για το video ;) Πλάκα κανεις... Κι όταν έβαζα το βίντεο σκεφτόμουν ότι κάνω μ@λ@κία γιατί ποιος δεν τον ξέρει... Χαίρομαι που είμαι αφορμή να τον γνωρίσει ακόμα ένας... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Toν είχα ακουστά σαν όνομα μόνο, τρομερός! Πάω να ακούσω, thanks για το video ;) Ήμουν σίγουρος οτι αν κάποιος έγραφε καφριούλα θα ήσουν εσύ. Περισσότερο από καφριούλα ήταν και μετά είπε να τα μπουρδουκλώσει. Για τον ήχο έχεις κανένα (εύστοχο) σχόλιο; Όχι. Πέρα του ότι ίσως οι Squier ρυθμίζονται καλύτερα για αυτο το παίξιμο. :P Λοιπόν για να ηρεμήσεις μιας και σε είδα τσιτωμένο, τον συγκεκριμένο κιθαρίστα (ειδικά τον πρώτο δίσκο και ακόμα ειδικότερα το "Do you see the light" που χα λιώσει) τον λάτρευα (και ασ ήταν κακογραμμένο το βυνίλιο). Για αυτό και πήγα στο Bristol να τον δω. Δεν τα είπα τα παραπάνω για κακό. Η μοναδικότητα και η πρωτοπορία ποτέ δεν είναι κακό. Όσο για την τετριμμένη κουβέντα, τα έχουμε πει χίλες φορές να μην τα ξαναλέμε. Αμα το χεις στα δάκτυλα και στο κεφάλι, θα βγει και στον ενισχυτή. Τα υπόλοιπα, κάτι να χουμε να λέμε. Πρόσφατα (ξανα)είδα ένα καταπληκτικό documentary το Deep Blues. Περισσότεροι leaders είχαν ότι ναναι και αντε γεια. Ο δε ο ένας μπασίστας έπαιζε με Squier. Και να δεις πως κανένας από αυτούς που χορεύανε δεν έδινε δεκάρα. Μα ούτε (προφανώς) και αυτοί που παίζαν. ;) Α, ναι. Και είμαι και ιδιαίτερα ευτυχής κάτοχος κιθάρας Squier (Protone). ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Περισσότερο από καφριούλα ήταν και μετά είπε να τα μπουρδουκλώσει. Όχι. Πέρα του ότι ίσως οι Squier ρυθμίζονται καλύτερα για αυτο το παίξιμο. :P Λοιπόν για να ηρεμήσεις μιας και σε είδα τσιτωμένο, τον συγκεκριμένο κιθαρίστα (ειδικά τον πρώτο δίσκο και ακόμα ειδικότερα το "Do you see the light" που χα λιώσει) τον λάτρευα (και ασ ήταν κακογραμμένο το βυνίλιο). Για αυτό και πήγα στο Bristol να τον δω. Δεν τα είπα τα παραπάνω για κακό. Η μοναδικότητα και η πρωτοπορία ποτέ δεν είναι κακό. Όσο για την τετριμμένη κουβέντα, τα έχουμε πει χίλες φορές να μην τα ξαναλέμε. Αμα το χεις στα δάκτυλα και στο κεφάλι, θα βγει και στον ενισχυτή. Τα υπόλοιπα, κάτι να χουμε να λέμε. Πρόσφατα (ξανα)είδα ένα καταπληκτικό documentary το Deep Blues. Περισσότεροι leaders είχαν ότι ναναι και αντε γεια. Ο δε ο ένας μπασίστας έπαιζε με Squier. Και να δεις πως κανένας από αυτούς που χορεύανε δεν έδινε δεκάρα. Μα ούτε (προφανώς) και αυτοί που παίζαν. ;) Δεν κατάλαβα από το σχόλιο σου αν τον ψιλο-έθαβες η όχι. Τώρα, συνεννοηθήκαμε ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Περισσότερο από καφριούλα ήταν και μετά είπε να τα μπουρδουκλώσει. Δεν έχω κανένα λόγο να μπουρδουκλώσω τίποτα...άλλωστε δεν έχω συνηθίσει να απογοητεύω το κοινό μου... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Ούτε εγώ τον ήξερα τον Jeff Healey και ομολογώ ότι κοντεύω να πέσω από την καρέκλα με το παίξιμο και την ηχάρα του. Θα φροντίσω να τσεκάρω εκτενώς τη μουσική του! Να 'ναι καλά εκεί που βρίσκεται ο άνθρωπος... :( Όσο για το αντικείμενο του thread, νομίζω ότι συζητάμε το προφανές. Ένας παίκτης με ταλέντο και "χέρια" θα βγάλει εξαιρετικό ήχο με οτιδήποτε κι αν παίξει και ο καλός, ακριβός εξοπλισμός θα είναι το κερασάκι στην τούρτα γι' αυτόν και τίποτα παραπάνω. Υ.Γ. Θα μπορούσα να κάνω και μια απλή παράθεση σε δύο γραμμές του Audiokosta και να κοτσάρω ένα +1 από κάτω αλλά μου αρέσει να φλυαρώ. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 TO βίντεο είναι το ακόλουθο: Stevie Ray Vaughan and Jeff Healey - Look at Little Sister Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Γνωστός αντίχριστος... Αν ήταν καλό μαύρο χιούμορ θα μου άρεσε, ήταν ρηχό όμως ;) Κι όταν έβαζα το βίντεο σκεφτόμουν ότι κάνω μ@λ@κία γιατί ποιος δεν τον ξέρει... Χαίρομαι που είμαι αφορμή να τον γνωρίσει ακόμα ένας... Η αλήθεια είναι οτι δυστυχώς τα ακουσματά μου είναι περιορισμένα ακόμα και για την ηλικία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Απιστευτος κιθαριστας..Απιστευτος ηχος....rip... YouTube - Broadcast Yourself. Jeff Healey - While My Guitar Gently Weeps Τσεκαρετε και αυτο....Απο τα αγαπημενα μου κομματια.... Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 :o Ειχα δει μερικα βιντεο του συγκεκριμενου ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ, αλλα το while my guitar gently weeps μου ειχε διαφυγει. Ο,τι και να πεις ειναι λιγο. RΙP Jeff.. Ειναι αυτο που μου ειπε καποτε καποιος : Τους καλους ο Μεγαλος τους θελει κοντα του ;) Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-sedcomet Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 παιζει σε squier, δεν λεω ταλενταρα ο τυπος αλλα... ποιος ξερει σε τι ενυσχητη παιζει για να βγαλει αυτον τον ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση