Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα και αφαλός?

afiltroi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λοιπόν κατά την ταπεινή μου άποψη κιθάρα ψηλά = no coolness 8) Η αλήθεια έιναι όμως ότι η καλύτερη θέση είναι αυτή που βολεύει τον παίκτη. Για παράδειγμα με βολεύει πολύ η κιθάρα χαμηλά' date=' ο λαιμός παχύς, οι μαγνήτες με χαμηλό output κτλ, πράγματα δηλαδή που άλλοι δεν αντέχουν. Όπως την βρίσκει ο καθένας λοιπόν... 8)[/quote']

+1000000 (σε όλα) (diskole..... πάνε οι εποχές με την "American Session" Aderson)

Πάντως ομολογώ πως έκανα αρκετό καιρό μέχρι να καταφέρω να παίξω με την κιθάρα χαμηλά................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΧΑΜΗΛΑ ειναι οντως πιο cool!

Η αληθεια ομως ειναι οτι για να εχεις την κιθαρα πολυ χαμηλα πρεπει να εχεις και μακρια...χερια,αλλοιως δεν μπορεις να παιξεις... :lol:

Προσωπικα την εχω σε μια μεσαια-χαμηλη θεση κατω απο τον αφαλο βεβαια :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

cool ξεcool, εγώ δεν μπορώ να παίξω live με την κιθάρα τόσο χαμηλά :D :D

Δεν την βάζω βεβαια και στο ύψος "Aδελφοί Kατσάμπα" άλλά ούτε και στα γόνατα

Όσες φορές δοκίμασα να παίξω "με την κιθάρα στα γόνατα" το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν με το ζόρι ρυθμικά riff και αρκετά ακόρντα μου κρέμαγαν :?

Ούτε λόγος για σόλο!

Οπότε για να μπορώ να παίξω σωστά καταστάλαξα στη θέση "κάλυψης του αφαλού" με την κάτω κουρμπα της strat να καλύπτει λίγο την ζώνη του παντελονιού! 8)

Εμένα με τα χρόνια ο κιθάρα έχει πάρει την ανιούσα...:(

Δεν ακουμπάει βέβαια και στο σαγόνι αλλά έχει ανέβει αρκετά από ότι ήταν όταν πρωτο-ξεκίνησα να παίζω...

Εγώ έχω απορία πάντως ρε παιδιά...Οι κιθαρίστες που παίζουν ΠΟΛΥ χαμηλά, είναι δυνατον να το κάνουν επειδή τους βολεύει??? 8O Εγώ πιστεύω ότι ΚΥΡΙΩΣ αυτό γίνεται για το εφέ της υπόθεσης...

Εξάλλου σε πολλά (heavy metal συνήθως) live βλέπεις κιθαρίστες να σολάρουν στο εξτασιασμένο κοινό...υποβοηθούμενοι από τα monitor της σκηνής (ουσιαστικά στηρίζουν την κιθάρα στο γόνατο, στο θεωρητικά "σωστό" ύψος και παίζουν άνετα...);)

Βέβαια από την άλλη, κιθαρίστες όπως ο Kurt Cobain (του οποίου ΣΕΒΟΜΑΙ τη μουσική, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις...) δεν θα έπαιζαν ποτέ Eadd9 στο 7ο διάστημα... :wink:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Βέβαια από την άλλη' date=' κιθαρίστες όπως ο Kurt Cobain (του οποίου ΣΕΒΟΜΑΙ τη μουσική, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις...) δεν θα έπαιζαν ποτέ Eadd9 στο 7ο διάστημα... :wink:[/quote']

Αχχχχχχχχχχχ αυτές οι 9ες είναι πραγματικά σκότωμα............αλλά χαλάλι. Εξάλλου όπως λέει και ο λαός "μπρος στα κάλλη τι΄ναι ο πόνος" :lol: :lol:

• χμμμ...

diskolos1 έγραψε:"Η αλήθεια έιναι όμως ότι η καλύτερη θέση είναι αυτή που βολεύει τον παίκτη. Για παράδειγμα με βολεύει πολύ η κιθάρα χαμηλά, ο λαιμός παχύς, οι μαγνήτες με χαμηλό output κτλ"

Και τον Vaugn τον βολευαν οι 13-αρες 8O !

Μουρηδες οι Slash, Kravitz(και Jeff Healey, και εκει μπορεις να δεις αφαλο :P ) αλλα αν θες να λεγεσαι βιρτουοζος πρεπει να παιξεις με κολιε :P .

Και τον Vaugn τον βολευαν οι 13-αρες 8O !

ναι αλλα δεν τον βολεψαν για ολη του την ζωη(αν και δεν ηταν κ πολυ μεγαλη σε διαρκεια... :cry: )αλλα μεχρι το σημειο που αρχισαν να του κοβονται κομματια κρεας απο τα δαχτυλα του και το γυρισε στις 11αρες... 8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου