Macubert Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Πήρα πρόσφατα το Microkorg XL, και βρίσκω οδηγίες μόνο στα αγγλικά μήπως μπορεί κανείς να μου που να βρω οδηγίες στα ελληνικά;... Ευχαριστώ pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Στην αντιπροσωπεία της Korg. Bon Studio Διεύθυνση: Ζαΐμη 6 – 106 83 – Εξάρχεια - Αθήνα Τηλ: 210 3809605 – 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δε βρήκα άκρη με το Bon Studio. Μήπως ξέρει κανείς κάτι άλλο; pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Έχω στα γιαπωνέζικα σου κάνει?... ;D Manual δεν κυκλοφορεί επίσημα από την εταιρία στα ελληνικά, όπως και για όλα τα προιόντα της Korg. Θα πρέπει να πας να το μεταφράσεις έξω σε μεταφραστή ή να κατεβάσεις την pdf έκδοση από www.korg.com και να το μεταφράσεις με πρόγραμμα που υπάρχει στο net με copy-paste , αλλά δεν σου εγγυώμαι οτι θα τα καταλάβεις και όλα έτσι όπως θα στα βγάζει... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Έχω στα γιαπωνέζικα σου κάνει?... ;D Manual δεν κυκλοφορεί επίσημα από την εταιρία στα ελληνικά, όπως και για όλα τα προιόντα της Korg. Θα πρέπει να πας να το μεταφράσεις έξω σε μεταφραστή ή να κατεβάσεις την pdf έκδοση από www.korg.com και να το μεταφράσεις με πρόγραμμα που υπάρχει στο net με copy-paste , αλλά δεν σου εγγυώμαι οτι θα τα καταλάβεις και όλα έτσι όπως θα στα βγάζει... :D ;D Ευχαριστώ θα το κοιτάξω pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Έχω στα γιαπωνέζικα σου κάνει?... ;D Manual δεν κυκλοφορεί επίσημα από την εταιρία στα ελληνικά, όπως και για όλα τα προιόντα της Korg. Θα πρέπει να πας να το μεταφράσεις έξω σε μεταφραστή ή να κατεβάσεις την pdf έκδοση από www.korg.com και να το μεταφράσεις με πρόγραμμα που υπάρχει στο net με copy-paste , αλλά δεν σου εγγυώμαι οτι θα τα καταλάβεις και όλα έτσι όπως θα στα βγάζει... Πηγαινε το για μεταφραση. Μονο που θα σου κοστισει καμποσα. :-\ www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση