Nestoras Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 STEVIE RAY VAUGHAN.........TV Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, αλλά απ' όσα έχω δει του κυρίου αυτού και no. 1 για μένα, είναι η απόλυτη εμφάνιση. Συνδυάζει, μεγάλη μπάντα, σούπερ ερμηνεία, εκπληκτική κιθάρα κλπ.κλπ.κλπ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Είναι αυτό που ο μπασίστας σπάει χορδή στο φινάλε!??.... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Θα το πω Ξερετε τι μου κανει οταν βλεπω srv? Οι χορδες του που λεω πως παιζει αυτα σε μπασσο :o :o :o :o ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Πολυ πενια κατεχει αυτος ρε γμτ!! Με σκαλωσες και εκανα ενα ενδοσπιτικο ιντερνετικο tribute στον Stevie! Παρτε κι αυτο κερασμενο απο μενα ;D [flash=200,200] Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 για μενα το καλυτερο δεξι που εχει περασει απο δαυτο τον κοσμο... SRV Interview p.s δειτε την περηφανια στο δευτερο σχολιο απο πανω ;D ;D ;D ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 :-X η εκτελεση απο Double Trouble ειναι all the money ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση