fotisutmost Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω :). Τα celestion V30 είναι standard πλέον και βγάζουν αξιοπρεπέστατο ήχο. Δε διαφωνό ότι ίσως να είναι χειρότερα από τα EV τα οποία δεν τα έχω ακούσει, ωστόσο για αυτό που θέλει το παλικάρι θεωρώ -χωρίς να κόβω και το λαιμό μου- ότι μια φτηνή 2x12 (εδώ θα έλεγα framus) με V30 θα είναι όοοτι καλύτερο... Επίσης μου φαίνεται λίγο άκυρη η χρήση του MG για ηχείο. Πούλα τον και πάρε μια καμπίνα να κάνεις τη δουλειά σου και να γουστάρεις. www.myspace.com/utmostcontemptband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Η λυση του ενισχυτη για καμπινα ηταν καθαρα για πρακτικους λογους! Σας ευχαριστω πολυ guys για τις αποψεις σας! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 & απο τη στιγμη που ο φιλος θελει και 1Χ12 ειναι και η μονη λυση (ενα 60αρι μεγαφωνο θα τα επαιζε με 100αρη ενισχυτη) θέλει 1Χ12 αλλά αν του εξηγήσει κανείς πόσο μετράει η 2Χ12 στο μέταλ... και μάλιστα κλειστή... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Να διευκρινησω οτι η "καμπινα-combo" ή η 1χ12" προοριζεται για σπιτικη χρηση ή αν θα φτιαξουμε κανα προβαδικο ποτε με την μπαντα. Στα λαηβ+στις προβες παιρνω μονο την κεφαλη και χρησιμοποιω του μαγαζιου (ειμαι 80% ευχαριστημενος απτον ηχο μου). Σε συνδυασμο οτι δεν εχω τον υπεργαματο ενισχυτη αλλα εναν απλο λαμπατο Randall με κανει απλως να ψαχνομαι ειτε για παντεντα με τον combo ειτε για μια καμπινα 1χ12"! Θεωρω πιθανοτερο το καταφυγω απλη δοκιμασμενη λυση σαν αυτες που γραψατε, μιας και η λυση "πατεντα" δεν βλεπω να δουλευει.. Τωρα για 2χ12 υπαρχει και η κλασικη framus που προτεινουν ολοι, ειναι και αυτη στα υποψην αλλα ξεφευγουμε στο budget All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση