Προς το περιεχόμενο

Tascam fw 1082

ex-michailangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μηπως ξερει κανεις ποσο αξιζει και αν ειναι καλη?

και γενικα πληροφοροες οπως αν εχει ενσωματωμενο μεικτη και επισης αν λειτουργει ως συστημα ηχογραφησης χωρις υπολογιστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μηπως ξερει κανεις ποσο αξιζει και αν ειναι καλη?

και γενικα πληροφοροες οπως αν εχει ενσωματωμενο μεικτη και επισης αν λειτουργει ως συστημα ηχογραφησης χωρις υπολογιστη.

http://www.tascam.com/products/fw-1082.html

Εδώ θα βρεις όλα τα specs. Δεν είναι "μίκτης" αυτό που έχει, αλλά control surface (δηλ. "μίκτης" μέσα στην εφαρμογή που χρησιμοποιείς). Και δεν λειτουργεί χωρίς υπολογιστή.

Αν και αρκετά χρόνια στην αγορά θεωρείται πολύ καλή γι'αυτά που προσφέρει και πολλοί ορκίζονται στις δυνατότητές της. Μάλιστα είναι και σε πολύ καλή τιμή πλέον.  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

• Administrator

Εγώ έχω την αδελφή της το ρακ FW-1804 που είναι ουσιαστικά η ίδια χωρίς τα fader.

Εχει πολλές επιλογές εισόδων όπου έχω συνδέσει τα πάντα και τη χρησιμοποιώ και σαν μείκτη.

Οι προενισχυτές είναι αξιοπρεπείς χωρίς χρώμα και κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά. Το ρολοι τη είναι λίγο ασταθές κάποιες φορές, αλλά τίποτα ανησυχιτικό.

Μέχρι πριν λίγο καιρό η Tascam δεν είχε βγάλει drivers για Windows 7 και είχα δει το τέλος της στην επόμενη αναβάθμιση του εξοπλισμού μου, αλλά η κατασκευάστρια άλλαξε γνώμη πρόσφατα και κυκλοφόρησε drivers και για τα 7. Ποιός μα πιάνει τώρα! Ησύχασα και θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ μέχρι να... σβήσει από μόνη της.

Live and let Live.

Εγώ έχω την αδελφή της το ρακ FW-1804 που είναι ουσιαστικά η ίδια χωρίς τα fader.

Εχει πολλές επιλογές εισόδων όπου έχω συνδέσει τα πάντα και τη χρησιμοποιώ και σαν μείκτη.

Boss, εννοείς σαν outboard μίκτη, για τις πηγές, ή μέσα στην εφαρμογή?

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

• Administrator

Boss, εννοείς σαν outboard μίκτη, για τις πηγές, ή μέσα στην εφαρμογή?

Σαν outboard μείκτη. ;)

Live and let Live.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου