afiltroi Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Oι μονοί δε εξαιρετικά αθόρυβοι με φοβερό σκάσιμο...(νομίζω οι classic μου άρεσαν αρκετά περισσότερο από τους blues που ήταν γενικά πιο "τσιτωμένοι"...αλλά περί ορέξεως...) ¶λλο μοντέλο οι Classic άλλο οι Blues? Ποίος είναι πιο κοντά σε τόνο με ένα Vintage Strat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Νομίζω οι Classic. Οι Blues λογικά είναι πιο hot (για SRV φάση...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Οι classic είναι πιο vintage μαγνήτες από τους blues και γι αυτό μου άρεσαν και πιο πολύ... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Νομίζω οι Classic. Οι Blues λογικά είναι πιο hot (για SRV φάση...) Ακριβώς ! Οι blues έχουν πολύ περισσότερο out και είναι πιο "γκαζωμένοι". www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
afiltroi Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Φαντάζομαι πως κατι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους ΗΒ-VinB και τους ΗΒ-Vin+............. :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Οι Ρόκινγκερ Στρατ, τι μαγνήτες φοράνε, Classic ή Blues; :?: nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2006 ειναι χαμηλης εξοδου οποτε λογικα classic :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2006 Κατά την ασήμαντη και ταπεινή μου γνώμη... αν θέλεις πιο 'hot' ήχο από single coils, καλύτερα να πας σε Ρ90, μίνι humbuckers ή και 'κανονικούς' humbuckers. Δεν ξέρω, κάπως μου κάνουνε οι περισσότεροι overwound single coils που κυκλοφορούν Και ένα ακόμα σημαντικό σημείο είναι ότι ο Χέντριξ ας πούμε δεν έπαιζε με hot μαγνήτες. Είναι καλύτερα να αφήνεις τη ρημάδα τη χορδή να 'ανασάνει'! Και μετά υπάρχουν ένα κάρο πεταλακια ή οι πυρακτωμένες λάμπες του τελικού για να βγάλεις την παραμόρφωση που θέλεις... όπως έκαναν οι παπούδες μας :D my 2 cents... nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2006 μου το ειχε πει σε μυν.το αφεντικο της rockinger. ουσιαστικα εχουν παρει τα specs απο τον Hausel και "τυλιγουν" τους μαγνητες μεσα στο μαγαζι τους (στη Γερμανια). Δηλαδή SF θεωρείς τους Rockinger καλύτερους από τους Fender μαγνήτες? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2006 Και ένα ακόμα σημαντικό σημείο είναι ότι ο Χέντριξ ας πούμε δεν έπαιζε με hot μαγνήτες. Είναι καλύτερα να αφήνεις τη ρημάδα τη χορδή να 'ανασάνει'! Και μετά υπάρχουν ένα κάρο πεταλακια ή οι πυρακτωμένες λάμπες του τελικού για να βγάλεις την παραμόρφωση που θέλεις... όπως έκαναν οι παπούδες μας :D my 2 cents... +1000 πες τα! :wink: 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση