afiltroi Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Πριν λίγο καιρό είχα κάνει ένα post στο οποίο ζητούσα πληροφορίες σχετικά με το εαν υπάρχει κάποιος Ευρωπαίος τεχνικός ο οποίος αναλαμβάνει να κάνει rewinding σε μαγνήτες. Δυστυχώς κανείς δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ωστόσο κατά τύχη κάποιος γνωστός μου με ενημέρωσε για την ύπαρξη ενός μουσικού καταστήματος στα Γιάννενα (το οποιό ανήκει σε έναν ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο άνθρωπο που ακούει στο όνομα Σταύρος) το οποίο φέρνει στην Ελλάδα τουs μαγνήτες ενός Γερμανού κατασκευαστή που ονομάζεται Ηarry Haussel (tέτοιους μαγνήτες φοράνε οι Huber). 'Εχει κανείς προσωπική εμπειρία από τους συγκεκριμένους μαγνήτες? JAM μπας και τους έχεις ακούσει ποτε? Ηaussel Gain Sample Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ μαγνητες!δεν εχουν σε τιποτα να ζηλεψουν απο αντιστοιχους μπουτικ αμερικανικους! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
afiltroi Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Euχαριστό για το ενδιαφέρον SUPERFUNK. Εχεις προσωπική εμπειρία απο κάποιον συγκεκριμένο μαγνήτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 ναι απο τους αλνικο 5 για τελε... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
afiltroi Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό που βασικά με ενδιαφέρει είναι το εαν οι μαγνήτες του Haussel έχουν vintage, λαμπερό (brilliant-bright) και παχύ τόνο. :idea: Η παραγγελεία που σκοπεύω να κανώ περιλαμβάνει ένα single ένα mini hum και ένα slanted hum με τα παρακάτω χαρακτηριστικα: Single coil: vintage Strat tone (alnico 5), the same as the "Haeussel's Classic/Blues Strat" Mini hum (neck): Slightly ballsier-fatter PAF tone (alnico 5), tone close to "Haeussel's HB-Vin N", potted, 4 conductor cable (for coil split). Slanted hum (bridge): Slightly ballsier-fatter PAF tone (alnico 5), tone close to "Haeussel's HB-Vin+", potted, 4 conductor cable (for coil split). Βρίσκομαι άραγε στο σωστό δρόμο? :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 superfunk, εχεις αναφερει οτι και οι μαγνητες της rockinger ειναι σχεδιασμενοι απο τον haussel. στο site δεν λεει κατι τετοιο.που το ξερεις αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 μου το ειχε πει σε μυν.το αφεντικο της rockinger. ουσιαστικα εχουν παρει τα specs απο τον Hausel και "τυλιγουν" τους μαγνητες μεσα στο μαγαζι τους (στη Γερμανια). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
afiltroi Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 ναι απο τους αλνικο 5 για τελε... :wink: Έχεις αναβάσει πουθενά κανένα clip που μπορώ να ακούσω τον μαγνήτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Εξαιρετικοί μαγνήτες !!! Έχω ακούσει και τους διπλούς σε αρκετές Huber και τους μονούς σε 2 strat... Φοβερή ευαισθησία και πολύ καλό smooth opening του μαγνήτη... Oι μονοί δε εξαιρετικά αθόρυβοι με φοβερό σκάσιμο...(νομίζω οι classic μου άρεσαν αρκετά περισσότερο από τους blues που ήταν γενικά πιο "τσιτωμένοι"...αλλά περί ορέξεως...) Οι Rockinger ΦΟΡΑΝΕ Ηaussel...πληροφορία από τον ίδιο τον Haussel. Προσωπικά τους εχω επιλέξει για την strat που πρόκειται να φτιάξω ή για την Huber που ολοένα και μπαίνει το μικρόβιο να πάρω...(α ρε Σταύρο...βάλθηκες να μας αλλαξοπιστήσεις όλους !) www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Οι Rockinger ΦΟΡΑΝΕ Ηaussel...πληροφορία από τον ίδιο τον Haussel. α...για αυτο οσες εχω φτιαξει/παρει ολα αυτα τα χρονια που τις αγοραζω ..μαμανε κανονικα τις περισσοτερες αλλες... :!: :lol: αλλος ενας ΠΟΛΥ σημαντικος λογος να παρεις ROCKINGER.... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση