Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Λοιπόν... Εδώ και καιρό σχεδιάζω αλλαγή μαγνητών και γενικό πειραματισμό με τη στρατ μου και το wiring της. έχω στην κατοχή μου: τα 3 ποτενσιόμετρα της κιθάρας (3 λογαριθμικά, σωστά; ) 3 διακοπτάκια με 3 ποδαράκια (on/on) spst 3 διακοπτάκια με 6 ποδαράκια dpdt 1 (on/off/on) και 2 (on/on) τον πυκνωτή για το tone... από μαγνήτες (έρχονται όπου να'ναι) Ρ90 neck strat single coil Humbucker Rails έφιαξα μόνος μου τελείως (το λέω για να μου συγχωρέσετε τυχόντα λάθη) αυτό το template στη φωτογραφία (paint). μπορείτε να μου εξηγήσετε πως να συνδέσω τα ποτενσιόμετρα για να λειτουργούν σαν tone για neck και BRIDGE; γενικά δε έχω καταλάβει πως λειτουργεί ο μηχανισμός tone με τον πυκνωτή και τη γείωση... Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 έχεις strat με P90 neck??? :o μπες πάντως σε κανα seymourduncan.com και θα βρεις διαγράμματα HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω να σου πω αλλά βλέπω ότι ασχολείσαι αρκετά με το Ξερό ψωμί... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 δεν έχω στρατ με Ρ90, αλλά ένα σώμα που χωράει Ρ90 και έναν winkinson Ρ90 καθοδόν... επίσης το πρόβλημά μου είναι απλά πως λειτουργεί το tone ως "εφφε" και πως θα το φιάξω (αφού δεν έχω επιλογέα πια)... με το ξερό ψωμί έχω ασχοληθεί πάαααρα πολύ τον τελευταίο χρόνο. απλά τώρα έχω πάθει μια κρίση ηλεκτρικών... από τότε που άκουσα neck - bridge μαζί μπήκε ο διάβολος μέσα μου 8) Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 [flash=200,200] να μια ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημά μου... (φτιάχνω ένα ερμαφρόδιτο θρεντ;;; ) Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 το ξέρω πως δε νοιάζει κανέναν, αλλά σύμφωνα με το από πάνω βίντεο η λύση είναι αυτή... οπότε άμα πάρετε Ρ90 τώρα για να τον βάλετε στο νεκ και διπλό ρέηλ για τη γέφυρα να πως θα βγάλετε τα μάτια στην κιθάρα σας και στο τέλος να μη νιώθεται μόνοι... Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση