Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Μη ταλαιπωρεισαι τζαμπα,βαλε αυτο http://vibramate.com/vibramate-v5te-install.php http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=vibramate περα απο το ebay καπου αλλου στας ευρωπας μπορω να το βρω? τους εστειλα ενα mail αλλα καμια απαντηση.... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Και εν'ολίγοις, βάλε το Tremking να ξεμπερδεύεις! ;D Επειδή σου έχω εμπιστοσύνη, το κοίταξα...αλλά πρέπει να σκάψω τη μισή κιθάρα...τη λυπάμαι... Έχω ήδη ένα σε Strat και είναι καταπληκτικό, αλλά εκεί υπήρχαν οι τρύπες :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Θα απαντησω περι George Duke, ετσι επειδη μπορω. Τα comments του youtube ειναι φιλοι μας... This is a Hohner clavinet D6 with a whammy-bar made by Buddy Castle and a translucent case. He plays this ax just like his minimoog! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Καλά έλεγα εγώ ότι δεν είναι Minimoog....AΣΧΕΤΕ Korgious... Thanks Odis ;) ΥΓ Πόσο μου αρέσει αυτός ο πληκτράς... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 ΥΓ Πόσο μου αρέσει αυτός ο πληκτράς... Ο Κorgious, έτσι?. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Καλά έλεγα εγώ ότι δεν είναι Minimoog....AΣΧΕΤΕ Korgious... Thanks Odis ;) ΥΓ Πόσο μου αρέσει αυτός ο πληκτράς... σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...απλα εγω αναφερθηκα στο παρον βιντεο και απαντησα στο σχετικο σου ποστ. George Duke - Reach Out www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Ο Κorgious, έτσι?. Άμα καταφέρει να παίξει έτσι... George Duke piano solo Άσχετε Κorgious...νά, αυτό το επάνω είναι Minimoog Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 ...απλα εγω αναφερθηκα στο παρον βιντεο και απαντησα στο σχετικο σου ποστ. ...που σημαίνει ότι δεν διαβάζεις τα post ή δεν τα καταλαβαίνεις...ο Odis πως κατάλαβε το παλικάρι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Κώστα, να παραξηγηθώ τώρα ή μετά? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 ...που σημαίνει ότι δεν διαβάζεις τα post ή δεν τα καταλαβαίνεις...ο Odis πως κατάλαβε το παλικάρι? Ειναι μοντουλατορας. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση