Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δεν θελω οξειδωσεις....να λαμπει θελω το οργανο.Εχω ηδη βαλει κι εγω υποψηφιοτητα αγοραστη. Μαλλον σε στρατ θα πας για μενα..τελε εχω και μαλιστα ειναι vintage απο μονη της. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δεν έχω καταλάβει τι σε συγκινεί περισσότερο...η όψη της ή η τιμή της? Γιατί εάν είναι η όψη της, θα είσαι κορόϊδο να δώσεις τόσα λεφτά ;) Μου αρέσουν τα παστέλ χρώματα. Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος εγώ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Μαλλον σε στρατ θα πας για μενα..τελε εχω και μαλιστα ειναι vintage απο μονη της. Πάρε αυτή του Νέστορα...δεν γίνεται αυτός να έχει παλιές και εσύ γυαλιστερές στο ίδιο πάλκο... Μου αρέσουν τα παστέλ χρώματα. Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος εγώ. Τότε βρίσκεις και με 200-300 ευρώ, δεν είναι ανάγκη να σκάσεις 2.500... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Κάτι μου λέει ότι ετοιμάζεται να σκάσει βόμβα απο ανθρακονήματα με bigsby και αγελαδάρικο picguard... ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Εχει ο Νεστωρ στρατ ασημενια? ??? και την δινει ??? βρε παραπληροφορηση...θα φτιαξεις μια στρατ λαμπερη ( τα παντα ολα) πανω στο σωμα της θα αστραφτουν και θα βροντανε ! Να μπισταει το οργανο ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Κάτι μου λέει ότι ετοιμάζεται να σκάσει βόμβα απο ανθρακονήματα με bigsby και αγελαδάρικο picguard... ;D Έχουμε κλείσει κάτι live στο Circo Medrano και πρέπει πράξουμε ανάλογα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά τόσα όμορφα παραδοσιακά όργανα κυκλοφορούν, τι σας έπιασε με τους νεωτερισμούς. Βρυκόλακα Νέστορα!!! ;D ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Θα έχει πάνω κουρδιστήρι ή θα 'ναι σκέτη? http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Κάτι μου λέει ότι ετοιμάζεται να σκάσει βόμβα απο ανθρακονήματα με bigsby και αγελαδάρικο picguard... ;D Τι να κλάσει ένα pickguard. Ενα παλικάρι το κανε σωστά στο Basschat. Τα pickup covers τα μισά λεφτά Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Ρε σεις πάρτε το χαμπάρι, 3 ηλ. κιθάρες υπάρχουν: 1) Fender strat, 2) Gibson Les, 3)Fender Tele. Ολες οι άλλες είναι απλώς οδοντόκρεμες. Παραδοσιακός βρυκόλακας. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση