marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Ζήτα κι απ τον Dkall φάτσα αλουμινίου για Zemaitis..... ;D Mα μου έδωσε αλλά δεν μου έκαναν (τότε στα κεμπάπ)...του Harilatrou είναι ότι έψαχνα.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Mα μου έδωσε αλλά δεν μου έκαναν (τότε στα κεμπάπ)...του Harilatrou είναι ότι έψαχνα.... κεμπαπ?...χμμμμ...για να κανουμε καμια ανανεωση τωρα που καλοκαιριασε να το συνδιασουμε με κρυες μπυρες. που ειναι ο dkall? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Ετοιμάζω τη δική μου έκδοση της Trussart...τα πρώτα υλικά ήρθαν σήμερα, από τη Κρήτη, νάναι καλά ο Harilatros ;) Πες μου οτι θα φτιαξεις ατσαλινη Tele να αρρωστησω.....(ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Πες μου οτι θα φτιαξεις ατσαλινη Tele να αρρωστησω.....(ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!) εδω και καιρο εκει το παει..το δικο μου θεμα ειναι αν θα την κανει να δειχνει vintage με θαμπαδες ή να λαμπει? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Πες μου οτι θα φτιαξεις ατσαλινη Tele να αρρωστησω.....(ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!) Προφανώς και δεν κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ...ατσάλινη Tele...δεν είμαι τόσο μάγκας. Αλλά είμαι τόσο μάγκας ώστε να φαίνεται ότι είναι ;D ;D Και εάν πετύχει (που έχει πολλές πιθανότητες γιατί η όλη ιστορία φαίνεται ελεγχόμενη)...φτιάχνουμε όσες θές ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 εγω σου το πα και σε παλιοτερο θεμα....αναμενω. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Προς SF...έτσι για να πάρεις μία ιδέα, αλλά σε Tele ;) .... κατάλαβες τώρα που κολλάει και το Bigsby? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broxopios Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Γι αυτό το τρέμολο τι λέτε? http://www.rockinger.com/index.php?cat=WG073&product=3625C%2F3625A%2F3625G&sid3=3471821fe6a6fd3bced5220ac295d142 κάτι πήρε το αυτί μου ότι για το τρέμολο της bigsby είναι δύσκολο το πέρασμα των χορδών. Δεν έχω εμπειρία ωστόσο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Προς SF...έτσι για να πάρεις μία ιδέα, αλλά σε Tele ;) Για μπογιές, έλα στον Βασίλη. Έχει.... Να περάσεις και το pickguard. Δεν το βλέπω καλά ..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά τόσα όμορφα παραδοσιακά όργανα κυκλοφορούν, τι σας έπιασε με τους νεωτερισμούς. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση