poll_18 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 καλησπέρα, θα ήθελα την άποψή σας πάνω σε κάτι, έχουμε και λέμε: δουλεύω με macbook και σκέφτομαι την αγορά dac/εξωτερικής κάρτας για ηχογράφηση αλλά κ αναπαραγωγή από το λαπτοπ. από τα λίγα που έχω διαβάσει, προσανατολίζομαι προς την apogee one για τους εξής λόγους: -ποιότητα (κατασκευής,εγγραφής,αναπαραγωγής) -built-in mic αξιόλογο κατά κοινή ομολογία -συμβατότητα με mac & logic/ garageband (με αυτά έχω ασχοληθεί) -δε χρειάζομαι πάνω από ένα κανάλια εισόδου -πολύ καλό value for money (250euros) έχει κάποιος να αντιπροτείνει κάτι? είναι κάποιος κάτοχος? δε θα ήθελα να ξεφύγω από αυτό το budget (περί τα 300) ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasman_ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή σ' αυτά τα χρήματα. Go for it! http://www.myspace.com/tasospapastamou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Eγώ θα σου έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή και να πάρεις την duo με ούτε 100€ πάνω από το όριο που θέτεις. Καταπληκτική κάρτα, πολύ καλές προενισχύσεις και conversion. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickolasbox Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Και εγω συμφωνω με τον haryy για την duet, την εχω περιπου δυο μηνες τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
poll_18 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Εχει καμια διαφορα η duet απο την οne εκτος απο το 2ο καναλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickolasbox Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Οι διαφορες ειναι, ONE: 63 dB of gain, A/D and D/A conversion @ 44.1/48kHz, 24-bit, Line-level, 1/8” stereo output for headphones or unbalanced powered monitors, USB DUET: 75 dB of gain, A/D and D/A conversion @ 44.1/96kHz, 24-bit, One high-level stereo headphone output, Two unbalanced -10 dBV line outputs for powered speakers, FireWire 400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studiosakis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 φιλε μου εγω εχω την focusrite saffire εδω και ενα 1 χρονο και ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα. οσο για τον ηχο της ''κορυφη'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση