vagx69 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 H Santana όντως είναι πολύ καλη κιθάρα, απλά σε αυτά τα χρήματα θα ήταν καλύτερο να κοιτάξεις μια κιθάρα που δεν θα πληρώσεις το headstock. Τι εννοω: Ας πούμε πως εγώ σαν vag (τεραστιος κατασκευαστης οργάνων) χρεώνω x το όνομά μου headstock. Συνεπώς η Vag Standard θα κοστίζει: Υλικά + Εργατικά + Μεταφορικά + x = Y.000 € η Vag Custom θα κοστίζει: Υλικά + Εργατικά + Μεταφορικά + x = Ζ.000 € η Vag SE όμως που θα πουλάω 650 και σε αυτά θα περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά ΚΑΙ ΤΟ x μου, τι κατασκευη θα πρέπει να έχει? Χωρίς να είναι βέβαια τόσο δραματικό όσο το έκανα, η Santana ΕΙΝΑΙ πολύ καλή κιθάρα, και η Πάρκερ επίσης με τελείως διαφορετικό ήχο. Προσωπική μου άποψη, πάρε όποια θέλεις εκτός της Ibanez p.s Τσέκαρε και την σειρά M της Cort (M600 είναι μια ΠΟΛΥ καλή περιπτωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 @suπerfunk: Λόγω γούστου και...κακής εμπειρίας! @vag SE custom: Έχεις απόλυτο δίκιο.Πήγα σήμερα και άκουσα την PM-10 στο GuitarShop στο Νάκα.Την άκουσα σε ένα λαμπάτο Laney,και για μια ακόμα φορά έμεινα κουτός.Αν πάρω Ken Parker θα πάρω την PM-20 που βγαίνει στα 650¤ χωρίς την περαιτέρω έκπτωση. Στο τρίμη βρήκα την S520EX στα 570¤ την στιγμή που ο Thomman την έχει 622¤. Από εβδομάδα θα πάω να ακούσω όσες κιθάρες μπορώ και θα σας πω. Οποιαδήποτε άλλη προταση δεκτή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Κοίτα και την cort G290 που σου είπα.. http://www.cort.com/guitars/g_models/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 H Cort G290 υπερβαίνει αρκετά τα 1000¤. Δεν φαίνεται άσχημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Στην Ελλάδα.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 για τις Fender Mex Std με humbucker τι γνώμη έχει το forum κόστος <¤500 ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 @liagas_666: Στο εξωτερικό από 1100¤ μέχρι 1290¤. Στην Ελλάδα δεν ξέρω. Δεν έχω πάει ακόμα για βαρβάτη έρευνα αγοράς. Ποιά καταστήματα φέρνουν Cort στην Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξέρω που την έχουν στην Αθήνα πάντως η κιθάρα για τα φράγκα της (όχι βέβαια 1200e !!) πετάει. Την έχω σαν κιθάρα για όλες τις δουλειές που δεν φοβάμαι να της κάνω και μια γρατσουνιά παραπάνω. Δοκίμασε την κι άμα σου αρέσει θα σου πώ που να την πάρεις με 600-700e. Αλήθεια που τις είδες τις τιμές αυτές που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 για τις Fender Mex Std με humbucker τι γνώμη έχει το forum κόστος <¤500 Υπάρχουν καλύτερες 'superstrat' σ'αυτή την κατηγορία τιμής. nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 @Gideon Stargrave: Όπως; Έχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση