Nikiforos1 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Γεια σε ολους, νεος στο φορουμ. Παιζω κιθαρα εδω και 3-4 χρονια και προσφατα ενθουσιαστηκα με το ukulele και αποφασισα να αγορασω ενα. Ειμαι ασχετος με το οργανο αλλα μετα απο μια μικρη ερευνα κατεληξα σε lanikai lu21 concert που φαινεται καλη πρωτη επιλογη για τα λεφτα του. Θα ηθελα αποψεις για το συγκεκριμενο ή προτασεις για αλλα παρομοια ( 70-120 ευρω περιπου) καθως και αν γνωριζετε αλλα μαγαζια στην Αθηνα που εχουν ukulele εκτος απο το νακα Το thomann φαινεται αξιοπιστο site αλλα προτιμω απο μαγαζι, να το δοκιμασω και να γλιτωσω και τα εξοδα αποστολης ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Καλησπερα. Συμπτωση, γιατι ετοιμαζομουνα να ανοιξω θεμα που να παρουσιαζω το συγκεκριμενο ukulele που αναφερεις. Μου ηρθε πριν απο μια βδομαδα απο thomann. Εγω βεβαια πηρα αυτο με την προενισχυση για να μπαινει καρφι, αλλα κατα τ'αλλα πιστευω ειναι το ιδιο οργανο. Αυτο πηρα εγω: http://www.thomann.de/gr/lanikai_lu21ce_concert_ukulele.htm Λοιπον, ειμαι ενθουσιασμενος με αυτο το οργανο. Δεν ειχα προηγουμενη εμπειρια, βεβαια, αλλα τι να πω, μου αρεσει πολυ. Πολυ καλη κατασκευη, δε θυμιζει καθολου ''παιχνιδι'', και πολυ καλα κλειδια, σωστο και σταθερο κουρδισμα. Απο ηχο, ο χαρακτηρηστικος ηχος concert ukulele. Εντονα μεσαια, και γενικα πολυ mellow ηχος! Φυσικα αναφερομαι στον ακουστικο του ηχο, και οχι στο καρφι. Εκει ειναι λογικο να αλλαζουν τα πραγματα και να ακουγεται λιγο-πολυ οπως ακουγονται ολα τα ακουστικα οργανα που τα καρφωνεις... Anyway, παραθετω και δυο ηχητικα δειγματα, ενα μεσω ενος φθηνου πυκνωτικου μικροφωνου behringer και ενα με καρφι στην καρτα ηχου. Δεν εχει γινει καμια επεξεργασια στα καναλια :) uku_mic.mp3 uku_preamp.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Αρκετα καλο για αρχη. Θες ακομα ukelele? ;D ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 εγω εχω παρει το φθηνο το harley benton με τα 15ευρα. και απλα δεν αξιζει το κοπο εκτως αν το θες για να το κρεμασεις στο τοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Εγώ πριν από λιγο καιρό που έψαχνα να αγοράσω και εγώ ένα Concert ή Tenor Ukelele είχα καταλήξει στα Lanikai LU 21C και Kala KA-C αλλά πολύ καλή περίπτωση μου φαίνεται και το Ortega RU 11 με Solid Mahogany top που δεν έχουν τα αλλα δυο. Πάντως μην πάρεις κατι φθηνότερο απο 70-80 γιατι μάλλον θα το κρεμάσεις στον τοίχο. Anyway, παραθετω και δυο ηχητικα δειγματα, ενα μεσω ενος φθηνου πυκνωτικου μικροφωνου behringer και ενα με καρφι στην καρτα ηχου. Δεν εχει γινει καμια επεξεργασια στα καναλια :) Μακράν καλύτερο το mic sample kateme. Γνώμη μου είναι τέτοια όργανα να τα ηχογραφείς πάντα με μικρόφωνο για να πάρεις τον πραγματικό χαρακτηριστικό ήχο του οργάνου. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 παρε ενα τετοιο που εχει και μπανικο σχημα.....! :P περαν της πλακας παντως, εγω εχω ενα πολυ φτηνο απο τον αρμαο και ειχα δοκιμασει για καιρο ενα δανεικο των 200ευρω απο τομαν. η διαφορα ηταν ορατοτατη, αλλα αν το θες απλα για να χαζολογησεις για λιγο καιρο, μια χαρα ειναι και το φτηνο. πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikiforos1 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδια . Gianniss τα σχολια σου μου επιβεβαιωνουν την επιλογη μου και επισης τα samples ακουγονται πολυ καλα ! Το Ortega RU 11 φαινεται αρκετα καλο αλλα μαλλον θα επιμεινω στο lanikai και πιστευω δε θα το κρεμασω στον τοιχο :) Μια ερωτηση μονο, τι ακριβως ειναι το solid top,δηλαδη τι παραπανω προσφερει στο οργανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση