distortion Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Πάντως αν ξαναμπεί το κουρδιστήρι θα το προτιμούσα με πιο πολύ τουάνγκ!.. http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Υποτίθεται ξέρω greeklish (Πως λέμε έχω proficiency) Αλήθεια γράφονται αυτά ή υπερέβαλλες κ εσύ; Δεν μπαίνω κ σε τύπου hi5 μέρη και έχω κόψει και το irc οπότε χάνω τις ΠΟΛΛΕΣ καγκουριές. Δεν υπερβάλω ΚΑΘΟΛΟΥ! Κι έβαλα και ένα i στο pl (πολύ). ΤΕΡΑΣΤΙΟ ορθογραφικό! Εδώ έχω αρχίσει να μην τα καταλαβαίνω εγώ που συναναστρέφομαι και διαδικτυακά με καγκουροκαταστάσεις. Δηλαδή πρεπει να μελετήσω την πρόταση αρκετή ωρα για να καταλαβω αν λεει Αυτό Εκεί ή Αυτοκίνητο... Εντιτ: Ορίστε και το αντίστοιχο χιουμοριστικό group στο φέισμπουκ. http://www.facebook.com/pages/Eimaste-konta-sta-paidia-me-karkino-sta-dachtyla-papao-ce-azp-mwo-m-ktl-ktl/117202568319272 It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STAMAYOSHI Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Είχε κουρδιστήρι το νοιζ? ??? Ναι ,ρε παιδια που ηταν? δε μου το λεγατε κι εμενα να μη τρεχω ν αγοραζω? ;D Eric Laptop με RME Multiface!!! Θα δουλεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν κουρδίζω ποτέ. Παίζω Φούζιον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Σιγά σιγά θα μπουν όλα, όπως ήταν πριν... Θέλει υπομονή για να πάρει την πρώτινη φόρμα του το ΝΟΙΖ...Τα ίδια θα λέμε τώρα; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Για να μη το φέρω βαρέως ότι παίζει η μισή Ελλάδα ξεκούρδιστη πλέον... ;D πάρτε το Κουρδιστήρι μέχρι να μπεί τελικά στο menu. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση