Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 ::) ::) ::) ::) ::) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Ναι οντως παιδια ηταν χρησιμο. Εχω να κουρδισω με κουρδιστηρι απο τη μερα που εκλεισε το νοιζ (χωρις πλακα). Βαριεμαι να το βγαζω απο τη θηκη και κουρδιζω με ενα διαπασον. Ι-Phone και εσύ? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Ι-Phone και εσύ? ;D του i Mac είναι σημερα ή μου φαίνεται?... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 του i Mac είναι σημερα ή μου φαίνεται?... Φίλος, μην γράφεις για θέματα που δεν κατέχεις...Το Korg με τι το κουρδίζεις? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Φίλος, μην γράφεις για θέματα που δεν κατέχεις...Το Korg με τι το κουρδίζεις? δεν μου αρεσει το ''φιλος''....και τα 2 Korg ειναι στο αυτοματο 440. Εχω ενα Μαραθο που με κουρντιζει σημερα! >:( www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 δεν μου αρεσει το ''φιλος''... Εδώ στο Noiz όλοι "φίλος" είμαστε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Εδώ στο Noiz όλοι "φίλος" είμαστε... δεν μου αρεσει αυτο..και η νεα μοδα με το '' ενταξει μαν...οκ μαν...ελα ρε μαν...'' www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 δεν μου αρεσει αυτο..και η νεα μοδα με το '' ενταξει μαν...οκ μαν...ελα ρε μαν...'' Γιατι ρε μαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Γιατι ρε μαν? Έλιωσαααα! :D :D :D :D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Ναι οντως παιδια ηταν χρησιμο. Εχω να κουρδισω με κουρδιστηρι απο τη μερα που εκλεισε το νοιζ (χωρις πλακα). Βαριεμαι να το βγαζω απο τη θηκη και κουρδιζω με ενα διαπασον. Αυτό θα πεί κολλημένος με το Νοιζ! Κουρδίζεις-παίζεις-γράφεις θέμα-κουρδίζεις-παίζεις-γράφεις θέμα... ;D ;D ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση