Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας ήχου

billy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά έχω καταλήξει σε δυο επιλογές

a)M-Audio duo

ή

b)M-audio audiophile 24/96 + Soundcraft Compact 4 mixer ο οποίος έχει ενσοματωμένο DI αλλά δυστηχώς οχι εφέ για mic

Eσεις τι λέτε??????????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Administrator
Me problimatizei ligo pou einai karta usb...

γιατι? μια απλη συνδεση ειναι' date=' οπως ολες οι αλλες...

[/quote']

θα ήθελα να σε παραπέμψω στο http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=24&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=usb+latency&sid=dd3029eec807420a44fbc42f4e8ecae2 για το θέμα usb.

Live and let Live.

Μιας και λέτε για τις κάρτες ρε παιδιά σας θυμίζω το πρόβλημα που με βασανίζει σχετικά με την Audigy2 pp

Κράτησα την συμβουλή ενος φίλου από τα forum και δεν την παίρνω αλλά τώρα το σκέφτομαι πάλι.

Αφού κάνω την δουλειά με με την live και ούτως η άλλως γράφω ένα κανάλi τη φορά και με ενδιαφέρει η συνδεσιμότητα με την s/pdif optical και την rca κυρίως και να δουλέψω με το sonar που την έχει recommended γιατί να μην την πάρω? . Του π...στη, δέν θά είναι καλύτερη απ τη live. Και έχει και το εξωτερικό πάνελ και με βολεύει εργονομικά . Και θα ακούω και καμια ταινία πολυκάναλα.

Τώρα τα 24/96 που λέει. Έτσι και αλλιώς με ικανοποιούν και τα 16 bit που δουλεύω.

Τί να κάνω ? Πάντως απο αυτή που έχω , καλύτερη θα είναι σίγουρα.!

Αλλιώς για m- audio την βλέπω τη δουλειά αφού όλοι σχεδόν συμφωνείτε . :lol: :lol:

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Για να προνοούμε και λιγακι για το μέλλον...Αν καποιος εχει ένα κανονiκο PC kαι μια καρτα ήχου εσωτερικη(πχ Live Platinum που επιπλεον εχει και σε ξεχωριστο κομματι τις εισοδους/εξοδους της), μπορει αυτη η καρτα να προσαρμοστει argotera σε laptop?Τι γινεται αντιστοιχα με τις εξωτερικές?

Παιδιά εγώ έχω την Terratec EWX 24/96 και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλή !!

Οι εσωτερικές κάρτες δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε Laptop. Μόνο οι εξωτερικές.

Φίλε billy,

Μαζί με την κάρτα, να κάνεις οπωσδήποτε επέκταση μνήμης αν έχεις τα λεφτά, γιατί με 256 RAM και XP και audio εφαρμογές θα έχεις και latency και σπάσιμο νεύρων. Τουλάχιστον βάλε άλλα 256.

Επίσης, θεωρώ ευπρόσδεκτη από όλους την παρουσίαση "καταλόγου" με πιθανές λύσεις, πράγμα το οποίο ούτως ή άλλως μπορείς κάπως να βρεις, αλλά θα σου πρότεινα να εμπιστευτείς αυτούς που θα σου πούνε ότι έχουν αγοράσει κάποια συγκεκριμένη κάρτα, την χρησιμοποιούν και έχουν ή δεν έχουν συγκεκριμένα προβλήματα.

Γεράσιμος

Aυτό ακριβώς φίλε. Το βασικότερο είναι να έχει χρησιμοποιηθεί η κάρτα απο τον σχολιαστή. Όσον αφορά την Audigy δέχομαι και pm ή e-mail. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. O telson μου λέει να την πάρω άφοβα!

( υστερ. Σημειο χωρις επιστριφη - "live" 4 days remaining για upload και authorization from yameth" ) :?: :?: :?:

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Όπως έχω ξαναγράψει, πήρα την 24/96 πριν λίγο καιρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα της δειγματοληψίας, περισσότερο απ' ότι με sound blaster (είχα την live 5.1), και την συνιστώ σαν μια φτηνή και καλή λύση.

Όσο για τη ram. Ασφαλώς χρειάζεται περισσότερη ram. Για τα projects μου είχα pc p4 1.8 με 1GB ram στα 133. Τώρα απέκτησα p4 στα 2.8 με 1.5 GB ram στα 400. Μπορεί η μνήμη που έχω να είναι υπερβολική, όμως από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, είναι απαραίτητη. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα project με 34 audio και 10 midi (me vst's) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συμπέρασμα: προτείνω την 24/96 και αύξηση της μνήμης....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου