marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Eμένα πάντως μου κάνει πολύ κουλ το σχεδιάκι που διαλέγει ο φίλος.... ;) Είναι όντως πολύ ωραία... ;) αλλά άλλο το Photoshop και άλλο η πραγματικότητα...όπως έλεγε μία παλιά διαφήμιση του Rolling Stone "Perception Vs Reality" Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaggelaswtf Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Για νίτρα, δεν ξέρω πολλά πράγματα. Απλά ξέρω ότι η πολυουρεθάνη φεύγει με τρίψιμο, ενώ το νίτρο με χημικά...δεν ξέρω όμως με ποιά και πώς. γι αυτα τα "νιτρα" λες μαραθε?? ;D ;D ;D ;D Κανιμόθριουμ Σαϊμπερτζόνιουμ (ΑΦΤΟ ΙΝΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 γι αυτα τα "νιτρα" λες μαραθε?? Ti είν τούτο? Turbo kit? Από αυτά κι αν είμαι τελείως άσχετος... ;D ;D ;D Φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο είναι καλό για metal? Πολλά γκάζια? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaggelaswtf Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Ti είν τούτο? Turbo kit? Από αυτά κι αν είμαι τελείως άσχετος... ;D ;D ;D Φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο είναι καλό για metal? Πολλά γκάζια? πολλα γκαζια λεει.... σαν το ΜΑΟΝΗ ειναι... καλο για ΜΑΙΤΑΛ!! :P (sorry για το off topic.. :P ) Κανιμόθριουμ Σαϊμπερτζόνιουμ (ΑΦΤΟ ΙΝΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση