eangle Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 μια απόπειρα να παίξω το γνωστό hand on heart του vai ::) με το δικό μου τρόπο ακούστε έτσι όπως μου βγήκε με το ταπεινό pod και με της ατέλειες του ;D http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=920109 http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν τεχνικά είσαι καλύτερος από τους άλλους Satrianovaiδες, αλλά από ευαισθησία τους ρίχνεις στ' αυτιά. Πάω για 2η ακρόαση. Εύγε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Ευγε! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν τεχνικά είσαι καλύτερος από τους άλλους Satrianovaiδες, αλλά από ευαισθησία τους ρίχνεις στ' αυτιά. Πάω για 2η ακρόαση. Εύγε. Είναι γνωστό οτι ο eangle το έχει όλο το...πακέτο. ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 τζαμι......τελειος ηχος...........μπραβο και πολυ ωραιο παιξιμο........... με τι επαιξες συντροφε? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 με τι επαιξες συντροφε? .. έτσι όπως μου βγήκε με το ταπεινό pod και με της ατέλειες του ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Επανήλθα γι' ακρόαση, δεν θυμάμαι πότε και αν το έχω ξανακάνει.! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 μεγεια τα ματια λεμεεεεεεεεεεεε ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Ρε φιλε στην αρχη νομιζα οτι μας δουλευες κανονικα. Μας παραθεσε το οριτζιναλ λεω. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ Μ ΑΡΕΣΕΙΣ. ΥΓ αυτο που βαρεθηκα με ολους ειναι πως μας δειχνουν 124μετρα 1024μετρα κλπ. Οκ μπραβο καλη μελετη. Εσυ εβαλες feeling κατι που δε βρισκεις ευκολα και στα επαγγελματικα κυκλωματα Ελλαδος Αξιοποιησες τη μελετη σου 95% ;) ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 'μαμάει' λέμε!!! ::) Και στα σημεία που παίζεις τα δικά σου, ακούγεται τόσο όμορφο λες και έτσι είναι και το κανονικό! Πολύ καλό... ;) ... Γιατί δεν το ανεβάζεις και εδώ, για πιο εύκολη πρόσβαση? Τo soundclick είναι λίγο ιστορία... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση