science Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Έχω μία mackie spike και έχω ενα πρόβλημα.Το έχω ξανααναφέρει στο παρελθόν αλλά δε πήρα απάντηση.Λοιπον στο πισω μέρος στην έξοδο του usb εχουν στραβώσει τα δοντάκια με αποτέλεσμα να μη κάνει καλή επαφή..Θέλω λοιπόν να αντικαταστήσω την usb έξοδο..Γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να με βοηθήσει ή ακομα κάποιος απο εσάς?? Ευχαριστώ bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 1) Μπορείς να ανεβάσεις μία φωτό να δούμε σε τι κατάσταση είναι η έξοδος του USB; 2) Είσαι Αθήνα; 3) Γιατί δεν την πας στην αντιπροσωπεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
science Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Kαταρχάς σε ευχαριστώ.. 1)Ανέβασα 2.. 2)Μένω Αθήνα 3)Έχουν περάσει 3 χρόνια και έχω χάσει και την απόδειξη αγοράς... bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Συγνώμη σε ξέχασα. Ήμουν δίπλα σε άλλη συζήτηση ;D o.k. Η απόδειξη δεν έχει να κάνει. Παίρνεις τηλέφωνο την αντιπροσωπεία να σου το επισκευάσουν. Εάν προκείψει κάποιο πρόβλημα, που δεν νομίζω, εδώ είμαστε. http://www.mackie.com/buy/worldwide_distributors.html?p=&c=gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση