THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Οτι εισαι μπασσοτραγουδιαρης φταιει, συν οτι εισαι τεμπελης και βαριεσαι να κουβαλας... ;D ('νταξει εχεις και το μικροφωνο εσυ,δε λεω,βαρος ειναι κι αυτο...) Η ζωη αρχιζει με ενα 4x15!! ;D (υφαρχει?..) Αν μπορεί κάποιος να δωσει 2,500 3000 τα AER είναι κορυφή απο ολες τις σκοπιές. Δυο χρόνια που δούλευα με AER ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος . Άσε που δεν παθαίνουν και τίποτα :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Η ζωη αρχιζει με ενα 4x15!! ;D (υφαρχει?..) Peavey Scorpion ...... Τι να λέμε τώρα ...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι χάθηκες. Οφείλεις κέρασμα και εξηγήσεις :P Κώστα μου να κεράσω... Τι λες για κάνα τσίπουρο εδώ προς τα μέρη μου; (Π. Φάληρο). Χάθηκα γιατί δουλεύω 24/7 και τα έχω δει όλα!!! Μιλάμε έχω πήξει κανονικά... Πάντως χαίρομε που σε εντυπωσίασε το ΑΕR... το έχω σε μεγάλη εκτίμηση... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Peavey Scorpion ...... Τι να λέμε τώρα ...... Ααααα,Scorpion King, μαν!! 8) Θεν-κιου... :) Λεφτα εχουμε? ;D (-Τι,τι να λεμε?...να λεμε πως εβαλες τετοιο φατσουλη,θελω μαθημα!) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CarpeOmnious Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις και για τις ιδεες. Κανω αλλη μια σουμα εδω: - Εγινε μια μικρη συζητηση για Class D ενισχυτες. Η τεχνολογια μπορει να ειναι παλια, αλλα τωρα μολις εχουν αρχισει να την καταλαβαινουν, γιατι πριν δεν μπορουσαν να φτιαξουν ενισχυτες με καλο ηχο. Οποτε, ναι Class D ειναι η τεχνολογια του τωρα. Προσωπικη αποψη οτι αν συνδιαστει και με λαμπα στην προενισχυση μπορει να εχουμε και τον απολυτο συνδιασμο, δεν ειμαι σιγουρος. Μενει να ακουσω αποψεις. - Ακουστηκαν ιδεες για AER και TecAmp που παραειναι ακαδημαικες. Μιλαμε για βρωμικο ροκ εν ρολ κυριοι... - Gallien Krueger ειναι μια επιλογη (κομπο RB 400), αλλα εχουν μια καινουργια σειρα ΜΒ (http://www.gallien-krueger.com/products_mbCombos.html) και πρεπει να ψαξω για τιμες και αποψεις. - Προφανως ο Markbass ειναι ιδανικος αλλα πρεπει να τον δοκιμασω με πεταλια βρωμικα και φαζ που χρησιμοποιω. Κατι μου λεει οτι θα κολωσει. Στα καθαρα που τον δοκιμασα τα σπαει. - Δεν εχω ακουσει αποψεις ακομα για Orange Terror Bass με αντιστοιχη καμπινα Orange οπως και για την νεα σειρα TC Electronics BG500. Κανεις; :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις και για τις ιδεες. Κανω αλλη μια σουμα εδω: - Εγινε μια μικρη συζητηση για Class D ενισχυτες. Η τεχνολογια μπορει να ειναι παλια, αλλα τωρα μολις εχουν αρχισει να την καταλαβαινουν, γιατι πριν δεν μπορουσαν να φτιαξουν ενισχυτες με καλο ηχο. Οποτε, ναι Class D ειναι η τεχνολογια του τωρα. Προσωπικη αποψη οτι αν συνδιαστει και με λαμπα στην προενισχυση μπορει να εχουμε και τον απολυτο συνδιασμο, δεν ειμαι σιγουρος. Μενει να ακουσω αποψεις. - Ακουστηκαν ιδεες για AER και TecAmp που παραειναι ακαδημαικες. Μιλαμε για βρωμικο ροκ εν ρολ κυριοι... - Gallien Krueger ειναι μια επιλογη (κομπο RB 400), αλλα εχουν μια καινουργια σειρα ΜΒ (http://www.gallien-krueger.com/products_mbCombos.html) και πρεπει να ψαξω για τιμες και αποψεις. - Προφανως ο Markbass ειναι ιδανικος αλλα πρεπει να τον δοκιμασω με πεταλια βρωμικα και φαζ που χρησιμοποιω. Κατι μου λεει οτι θα κολωσει. Στα καθαρα που τον δοκιμασα τα σπαει. - Δεν εχω ακουσει αποψεις ακομα για Orange Terror Bass με αντιστοιχη καμπινα Orange οπως και για την νεα σειρα TC Electronics BG500. Κανεις; :'( Ανικανοποίητε πανκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 - Ακουστηκαν ιδεες για AER και TecAmp που παραειναι ακαδημαικες. Μιλαμε για βρωμικο ροκ εν ρολ κυριοι... Δε με παρακολουθεις... :( Στα υπ'οψιν οτι την μπιχλα ΔΕΝ χρειαζεται πλεον να την ψαχνεις στον ενισχυτη. Παιρνεις ενα VT Bass και εχεις οση Ampegιλα θες. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 @Nikoubis Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Δηλαδή παίρνοντας ένα VT-Bass, σε καταστάσεις live, απλά το "καρφώνεις" στην κονσόλα είτε απευθείας στην καμπίνα του μπάσου παρακάμπτοντας την κεφαλή και έχεις (?) ήχο? (ηχάρα?). Και αν ναι, πόσο καλά συνεργάζεται με μια αρκετά βρώμικη αλυσίδα εφέ πιο πριν (με muff και λοιπά). Ευχαριστώ www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CarpeOmnious Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Ετοιμος ημουν να βαλω λινκ για tecamp, αλλα με ninjaρε ο Οντιοκοστας. Στα υπ'οψιν οτι την μπιχλα ΔΕΝ χρειαζεται πλεον να την ψαχνεις στον ενισχυτη. Παιρνεις ενα VT Bass και εχεις οση Ampegιλα θες. Και ναι, το Class D ειναι το μελλον (ποιο μελλον δηλαδη, μιλαμε για τεχνολογια δεκαετιας και βαλε). Ασε τους μαζοχιστες να σπανε τη μεση τους για να νομιζουν οτι ακουνε "ζεστη". ;D Σε ειδα φιλε Nikoubis, αλλα να δωσω 1500 ευρω για να χρειαζομαι εξτρα πεταλια αστο. Εξαλλου εχω αρκετα πεταλια να ασχολουμαι. Το θεμα ειναι να βγαινει ο ηχος που θελω απευθειας απο τον ενισχυτη. Τα πεταλια μετα να προσθετουν και οχι να ειναι απαραιτητα. Παρεπιμπτοντος εχω SansAmp Bass Driver DI. Τι να με κανει αν ο ενισχυτης ειναι σαπιλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleaman Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Προφανως ο Markbass ειναι ιδανικος αλλα πρεπει να τον δοκιμασω με πεταλια βρωμικα και φαζ που χρησιμοποιω. Τι πεταλι fuzz χρησιμοποιεις?Εγω τοσο με το T-rex bass juice που εχω οσο και παλαιοτερα με το Big Muff που χρησιμοποιουσα ο Gallien σκοτωνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση