THEOD Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 εχει να πεσει σκεψη και τεστ ντραιβ. Κυριοι ευχαριστω πολυ για τις αποκρισεις σας. Theod χαρηκα που σε ακουσα! Mανωλη σε ευχαριστω και αποψε εμαθα οτι για τον 120 βγαινει τελικα η JC 120H κεφαλη μπολικα κιλα βαρος. Θυμασαι τα προηγουμενα πμ. Nεα μερα ξημερωνει....παει 3μιση... καλημερα Νεα κολομερα ξημέρωσε γεμάτη στρες και νεύρα στη δουλεία >:( >:( >:( >:( >:( >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 VG-99 http://www.roland.com/products/en/VG-99/index.html Κorgious...πάρτο!!! ένα χιλιαρικάκι (ακατέβατο) έχει...(όσο και ο ενισχυτής δηλ)...και εάν δεν σου αρέσει το πέρνω εγώ που έχω midi κιθάρα ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Κorgious...πάρτο!!! ένα χιλιαρικάκι (ακατέβατο) έχει...(όσο και ο ενισχυτής δηλ)...και εάν δεν σου αρέσει το πέρνω εγώ που έχω midi κιθάρα ;D ;D ....αναζητηση ολοκληρωθηκε....προενισχυση και ενισχυτης οκ...τα εφε στην θεση τους...αναμενω την παραδοση και βουρ Κυψελλη για ατελειωτο αποχαυνωμα..Νεστωρα ετοιμασου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή προσομοίωση JC-120 εχει και η πεταλιέρα boss gt-6.Εντελώς Albert king. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή προσομοίωση θα βρέις στην πεταλιέρα της Line 6 POD XT LIVE. Μεταχειρισμένες βρίσκεις στα 200 με 250 € σε άριστη κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση