gkbigblue Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σε ολους.. Γραφω εκ μερους ενος φιλου που παιζουμε μαζι.Το παιδι παιζει πληκτρα και απλα ενδιαφερεται να αγορασει κατι σαν wah πεταλι αλλα για τα πληκτρα..Η αλιθεια ειναι οτι δεν ξερουμε καν αν υπαρχει κατι τετοιο...Ακομα σημειωστε οτι το παιδι δεν θελει κατι τρομερα καλο..Ενα απλο wah..Δηλαδη σκεφτομασταν...μηπως και ενα wah κιθαρας πχ ενα cry baby της behringer κανει για αρμονιο..Αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου πειτε αν οντως μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο..και να προτινεται..καποια...Budget δεν ειναι συγκεκριμενο..αλλα φανταζομαι δεν θα θελει να παει πανω απο 60 ευρω...Καινουργιο ή μεταχειρισμενο...δεν εχει ιδιαιτερη σημασια... Υ.Γ. Δεν ξερω αν παιζει μεγαλο ρολο αλλα το αμονιο ειναι αυτο : http://www.thomann.de/gr/thomann_sp5500.htm Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Φιλος μου πληκτρας εχει wah απο κιθαρα. Δεν νομιζω οτι θες ειδικο για πληκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Το σίγουρο είναι ότι ενα "αμοντάριστο" wah wah για κιθάρα, δεν θα κάνει και τη καλύτερη δουλειά με τα πλήκτρα... Βρείτε κανένα δανικό να δοκιμάσετε και πές του να σκεφτεί τη λύση και κάποιου παρόμοιου εφφέ π.χ κάποιο filter ή envelope. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leca Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε της GIG FX το MEGA WAH είναι στέρεο.stereo input -stereo out.To χρησιμοποιούσε και ο JORDAN RUDESS των DREAM THEATER.Είναι πολύ καλό το έχω και το μόνταρα σε nord lead 2x και σε korg m3 , βέβαια το αγόρασα από internet γιατί δεν το έβρισκα Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση