takis0607 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Ακουσα το εν λογο πασο και μου αρεσε.......να μου πεις δεν ακουσα ομως το κανονικο μοντελο!! Αλλα απως διαβασα φοραει ιδιους μαγνητες και γενικα ηλεκτρονικα και το swamp ash παιζει και στα δυο μοντελα...και στο κανονικο και στο Tribute. Εχει κανεις καμια εμπειρια να βοηθησει..? Παντως στη περιπτωση μου δεν εχω και τρελες απαιτησεις απο ενα οργανο....προς το παρον τζαμαρω με φιλους και πολυ χαλαρες προβες με μπαντα. Eimai pio etoimos kai ap'to Bob Sfougaraki.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Ακουσα το εν λογο πασο και μου αρεσε.......να μου πεις δεν ακουσα ομως το κανονικο μοντελο!! Αλλα απως διαβασα φοραει ιδιους μαγνητες και γενικα ηλεκτρονικα και το swamp ash παιζει και στα δυο μοντελα...και στο κανονικο και στο Tribute. Εχει κανεις καμια εμπειρια να βοηθησει..? Παντως στη περιπτωση μου δεν εχω και τρελες απαιτησεις απο ενα οργανο....προς το παρον τζαμαρω με φιλους και πολυ χαλαρες προβες με μπαντα. Τι ακριβώς ζητάς σαν γνώμη; -Αν είναι καλύτερο το Αμερικάνικο; Ναι. -Δραματικά; Όχι -Αξίζει η χρηματική διαφορά; Προσωπική εκτίμηση και ανάλογα τι φράγκα έχεις. Για μένα, τσου. Αλλά αναμενόμενο. ;D ;) -Είναι καλό μπάσο γενικά; Παραπάνω από καλό.... -Τι άλλο θα προτείνατε σε αυτά τα χρήματα; Γύρω στα 30 μπάσα. -Γιατί; Είναι καλύτερα αυτά; Όχι. Απλώς διαφορετικά. -Δηλαδή να το πάρω ή όχι; Αν σου αρέσει γιατί όχι. Είναι πάρα πολύ καλό μπάσο. -Δηλαδή εσύ στη θέση μου θα το παιρνες; Μάλλον ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis0607 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω αδερφε...εθεσες ολα τα δυνατα ερωτηματα μονος σου!!!! :D Eimai pio etoimos kai ap'to Bob Sfougaraki.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Always welcome. Φαίνεται ότι το χω ξανακάνει, ε; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Παρτο. Στο λεει καποιος που εχει αμερικανικο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Οσες G&L Tribute κιθαρες εχω δοκιμασει δεν με ενθουσιασαν, μου φανηκαν ως ισαξιες ή και κατωτερες ορισμενων μεξικανικων fender στα ιδια χρηματα. Τα μπασα απο τη αλλη, μου φανηκαν πολυ αξιοπρεπη, οσα δοκιμασα. Και απο ενα φιλο που εχει ενα 2000, εχει να πει μονο τα καλυτερα. Εγω στη θεση σου θα το επαιρνα, ειναι καλοκατασκευασμενα και πολυ ευελικτα οργανα...απο τη στιγμη που σου αρεσε μαλιστα, τι το ψαχνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis0607 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Για να το λεει και ο ανθρωπας με το αμερικανικο!!!Θα το ελεγξω στα σοβαρα!! Eimai pio etoimos kai ap'to Bob Sfougaraki.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση