Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Χαχαχαχα ;D Έγώ την παράγγειλα, τώρα αν βγεί μάπα θα πάει για διακοσμητική στο σαλόνι ή θα γίνει καυσόξυλα για το τζάκι (μόλις το φτιάξω, δεν έχω ακόμα ;D ;D) Άντε και μόλις έρθει θα κάνω Blind Test με Γύπα, Alhambra και Esteve ;) Να μου την στειλεις εμενα οταν την βαρεθεις, να μαθω τα δαχτυλα μου πανω σε ταστιερα. Ακομα και το 50αρικο σημερα μου ειναι πολυτιμο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Άντε και μόλις έρθει θα κάνω Blind Test με Γύπα, Alhambra και Esteve ;) Εάν δε, ανεβάσεις βιντεάκια στο youtube, όπως κάνει ο φουφουμάκης...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει τη διαφορά ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Εάν δε, ανεβάσεις βιντεάκια στο youtube, όπως κάνει ο φουφουμάκης...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει τη διαφορά ;D ;D Χαχαχαχαχα ;D ;D ;D Με έπιασες, εκεί ήθελα να καταλήξω αλλά είπα να μην το πω ευθέως ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση