SteveB Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Χαιρετώ σας συμφορουμιστές!!!! Ψάχνω εδώ κ λίγο καιρό 2 ταινίες,από τις οποίες δυστυχώς δεν θυμάμαι ούτε ηθοποιούς ούτε ονόματα ούτε τπτ.Απλά μου είχαν κάνει εντύπωση πριν από καμια 10αριά χρόνια σαν παιδάκι που ήμουν,κ θα ήθελα να τις ξαναδώ :) Η μία έχει να κάνει με 2 τυπάδες που δουλεύουν σε ένα μαγαζί με ηλεκτρικά,τελείως καμένους, οι οποίοι για να μαζέψουν λεφτά κ να φτιάξουν το δικό τους μαγαζί κατατάσσονται στο στρατό. Εκεί τους πάνε σε μια μονάδα καθαρισμού νερού και μετά θυμάμαι ότι είχαν καταλήξει στην έρημο. Αυτά είναι όλα όσα θυμάμαι δυστυχώς... Η άλλη,λίγο πιο καλοκαιρινή,έχει να κάνει με το καλοκαίρι ενός τυπά στην περιοχή του. Του άρεσε μια κοπέλα της γειτονιάς,δεν ήξερε πως να της το πει. Είχε κ έναν φίλο απίστευτα καμένο,που ξέρω γω δοκίμαζε διάφορα (σεξουαλικού περιεχομένου XD). Θυμάμαι επίσης ότι είχε κ μία σεξομανή γειτόνισσα. Ακυρίλα το ξέρω,αλλα δεν ξέρω που αλλού να στραφώ. Κ αφού το noiz βοηθάει στα κιθαριστικά,ας ελπίσουμε να βοηθήσει κ εδώ:) Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Google is your friend. Η πρώτη είναι αυτή. http://www.imdb.com/title/tt0110123/ Τώρα ψάχνω για την δεύτερη. Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 όντως!!!!!!!! η μία ήταν αυτή :) ευχαριστώ πολύ! μακάρι να βρούμε κ την δεύτερη :) Θα με κάνεις να θυμηθώ τι σκατά έβλεπα μικρούλης ^_^ Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Δώσε κανά στοιχείο παραπάνω για την δεύτερη γιατί δεν βρίσκω τίποτα με τόσα λίγα. Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Πω ρε φίλε,αυτές τις έψαχνα κι εγώ,από μικρός έχω να τις δω! Αν εννοούμε το ίδιο η 2η πρέπει να ναι αυτή: Eight days a week (1997) κλαψ αναμνήσεις ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Και η αγαπημένη μου σκηνή: Keri Russell - Eight days a week 4 www.celeb.c4.to Παραδέξου το,δεν περίμενες να βρεις άλλον τόσο καμένο ώστε να θυμάται αυτές τις ταινίες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 το Eight days a week ειναι πολυ ωραιο! απο τις ταινιες που εχω δει πολλες φορες, πιο παλια! ειχα χρονια να την σκεφτω! φχαριστω που μου την φερατε ξανα στο μυαλο!! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 νταξει δεν έχω να πω πραγματικά τπτ άλλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ :) να'σται καλά :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση