loucas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Γειά σε όλους σας, Θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο ενα synth sound module κατά προτίμηση απο Ελλάδα ή ebay για το synth μου . Εχω μεγάλη αγάπη για τούς ατμοσφαιρικούς ήχους και pads , orchestral , choirs ,κτλ. και όχι τόσο για τους άλλους ήχους . Κοιτάω απο Roland jv 1080 , jv 2080 κτλ. μέχρι σημερινά μοντέλα Roland ,Korg,EMU,Yamaha κτλ. πάντα με την προυπόθεση της λογικής τιμής αν τα βρώ. Θα παρακαλούσα για τις γνώμες σας . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Όταν λες λογική τιμή, πόσο εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Roland V-Synth, XV-5080 και Korg Triton Rack + τα expansion cards όλων τα πιο εμπορικά που κυκλοφορούν νομίζω και καλύπτουν τα πάντα. Πριν από το 2000 (Trinity rack/X3/Roland JV-1080) είναι λίγο out of date οι ήχοι... Εξαρτάται για τη μουσική το θες?... υπάρχουν και πολύ καλά ατμοσφαιρικά vsti plugins & daw... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Το V synth Σταυρο, δεν εχει ορχηστρικους και κατ'επεκταση φυσικους ήχους, που μαλλον ενδιαφερουν τον φιλο. Βεβαια εχει θεικές χορωδιες στο Vocal designer ::) Sonic-cell, fantom xr ειναι ίσως οι καλυτερες λύσεις αλλα πρεπει να περιμένουμε και το μπατζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Budget : 0 - 400 euro για second hand κυρίως Ελλαδα και ebay. Ξέρω οτι τα καινούργια μοντέλα παίζουν σε άλλες τιμές αλλά υπάρχουν και ευκαιρίες .Αν έχει κάποιο απο αυτά τους εν λόγω ήχους που ψάχνω τότε μπορεί να πληρώσω και κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Τοτε μια ευκαιρια με καποιο Τριτον ρακ, θα ηταν μια καλη λύση. Ειναι πολυ καλό στους ηχους που ζητάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 KORG Και θα πάρεις και δώρο λαικούς ήχους amzaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D με 400 λίγο δύσκολο να βρεις κάτι πολύ καλό και καινούργιο καθώς τα πιο πολλά rack είναι από studio και φεύγουν πάνω από 500... 400 πουλάν ακόμη το M1... anyway από e-bay UK μπορεί... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 μπορει καπου να πωλειται ergalio gia klama ful ixoi amza ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή λύση και σε πολύ καλή τιμή για την δουλειά που θέλεις. http://www.roland.com/products/en/SonicCell/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση