fuzzywoo Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Χαιρετε Προσπαθώ να κάνω μια "πειραματική" κατασκευή και έχω πάρει ενα μπράτσο τέλε στυλ μιας κινέζικης εταιρίας ονόματι dr.parts. το μπράτσο αυτό έχει -δυστυχώς- 22 τάστα χωρίς overhang. παρ'όλα αυτά μπορώ (έχω εργαλεία και τεχνογνωσία) να το κόψω και να το "φέρω" στα 21, ακόμα και να κρατήσω το 22 με overhang. Το ερώτημα είναι αν το truss rod φτάνει μέχρι εκεί κάτω... Πάντως ρυθμίζει από το headstock. Αν ξέρει κανείς , τον ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 εχω την εντυπωση πως το truss rod δεν πιανει ολο το μηκος της ταστιερας,μεχρι ενα σημειο.. Δεν προκειται να ''αρπαξει'' το μανικι μιας κιθαρας bold on εκει που βιδωνει. οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα. Αλλα περιμενε να μιλησει κανενας ειδικοτερος γιατι μπορει να λεω και χαζομαρες! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 κι εγω εχω την εντυπωση οτι μεχρι το 12-15 ταστο φτανει η βεργα... NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Aν έχει skunk stripe λογικά μέχρι εκεί που φτάνει το stripe θα φτάνει και η βέργα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση