nikdiaol Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 μηπως θα μπορουσε να με πει καποιος πως θα μπορεσω αυτο που εχω γραψει στο προγραμμα,πως να τα κανω mp3 για να παιξει στο media player >>>>????? κανω export ως audio mix down και μετα δεν παιζει.? γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Οταν κάνεις export θα επιλέξεις αρχείο Wav 44.1 kHz 16 bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Οταν κάνεις export θα επιλέξεις αρχείο Wav 44.1 kHz 16 bit Αφου mp3 θέλει ο άνθρωπος ... MPEG 1 Layer 3 file επιλέγεις για mp3 , τα υπόλοιπα πολύ ορθά ( 44.1 kHz 16bit ) :) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Μαλλον δεν ξέρει τι θέλει ;D Για ποιό λόγο να τα κάνει MP3 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Μαλλον δεν ξέρει τι θέλει ;D Για ποιό λόγο να τα κάνει MP3 ?? δε ξέρω ο φίλος γιατί θέλει mp3 ... εμένα με έχει βολέψει αρκετά λόγω μικρού όγκου .. το χωράς ευκολότερα σε email ή σε κάποιο mp3 player και δεν κάνει μια ώρα να ανέβει σε κάποιο box net πχ. www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Μαλλον δεν ξέρει τι θέλει ;D Για ποιό λόγο να τα κάνει MP3 ?? για ποιο εύκολη μετακίνηση ή για test-άρισμα του project που έχει κάνει στο mp3 player του κλπ μάλλον Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikdiaol Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 παιδες ξερω καλα τι θελω,ειναι αυτο που ειπα παραπανω export σε mp3. δεν μου το ανοιγει το media player ,το εκανα λεει οτι δεν υποστηριζεται και το αρχειο ειναι 107 kb. γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 παιδες ξερω καλα τι θελω,ειναι αυτο που ειπα παραπανω export σε mp3. δεν μου το ανοιγει το media player ,το εκανα λεει οτι δεν υποστηριζεται και το αρχειο ειναι 107 kb. γιατι? θα έχει crash-άρει το πρόγραμμα μάλλον. αν είναι πειρατική έκδοση κάτι δεν πάει καλά. στο έκανε πρώτη φορά? αν πάλι κολλάει κάντο wav πρώτα και μετά Mp3 από άλλο πρόγραμμα ;) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Τα windows εχουν 2 mediaplayers, δεξί κλικ στο αρχείο,open with επιλέγεις το το 2ο mediaplayer να ανοίγει τα αρχεία που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 παιδες ξερω καλα τι θελω,ειναι αυτο που ειπα παραπανω export σε mp3. δεν μου το ανοιγει το media player ,το εκανα λεει οτι δεν υποστηριζεται και το αρχειο ειναι 107 kb. γιατι? είσαι σίγουρος ότι ξέρεις που αποθηκεύεται το mp3 που κάνεις export ? έχει προέκταση .mp3 ? μήπως προσπαθείς να ανοίξεις τα αρχεία με προέκταση .bak που εμφανίζονται στο φάκελο ως δια μαγείας ? τσεκαρε αν είναι σωστό το path ...... υποθέσεις κάνω :) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση