gkou Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Έπαιξες όλα -σχεδόν-τα όργανα μόνος σου και κατάφερες ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Και μόνο γι' αυτό, μπράβο από μένα! ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 φίλε μου πολύ καθαρός ήχος, πολύ όμορφος. έκατσε ΤΕΛΕΙΑ στα αυτιά μου και σίγουρα σε πολλούς άλλους. μου θύμισε λίγο Pink Floyd ;D φίλε το κατέχεις συνέχισε και μην σταματάς Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Aν και ακουω απο λαπτοπ η μιξη ακουγεται ωραια, διαυγης και ισσοροπημενη. +1 στις παρατηρησεις του korgious (νομιζω στο κουπλε ειναι D-Am-Bm-Em η σειρα των ακκορντων). Γενικως πολυ καλη προσπαθεια, απο φωνητικα πως το σκεφτεσαι? Θα μπορουσε να βοηθησει καποιος απο το φορουμ ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Μπράβο από μένα! Αν εξαιρέσεις το λάθος ακόρντο, έχεις πετύχει πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και πολύ κοντά στο αρχικό κομμάτι. Θα μπορούσε πχ να ήταν ένα μια live ηχογράφηση του κομματιού! Μπορείς να μας πεις τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα & γενικά τον εξοπλισμό που χρησιμοποίησες (μικρόφωνα, προενισχυτές, monitor κλπ); www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πολύ πολύ καλό. Εγώ δε βρήκα ψεγάδι ούτε παικτικά, ούτε σε επίπεδο παραγωγής. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και σχόλια . Η αληθεια είναι ότι περίμενα τα **''κακά''** σχόλια να έρθουν για να μάθω τα λαθη μου (που σίγουρα υπάρχουν. τα σωστά ακόρντα είναι : Dsus2 - Am7 - Bm - Em ...... και στη θέση της Αm7 έβαλα C γιατί κάπου το βρήκα έτσι γραμμένο και αμέλησα να ασχοληθώ παραπάνω ... απαράδεκτος :-[ το φτωχό gear : fender stratocaster mexico με τους μαμα vintage style IBANEZ LE420DV ( ηλεκτρακουστική ) ... βλέπε εξώφυλο Καζούλης - κατι να γυαλίζει :P Samick όοοτι να ναι ( μπάσο δανεικό χρόνια τώρα ) FATAR studio 900 master keyboard DAW : Cubase 5 Πιανο : the Grand ( steinberg ) organ : halion One ( steinberg ) line 6 ux2 ... κιθαρες & μπάσο lexicon Ωmega για τα midi και τη μίξη monitor : tascam VL A5 . AYTA www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 C=Am7 χωρίς την τονική. Άλλαξε το μπάσο και είσαι σούπερ :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 C=Am7 χωρίς την τονική. Άλλαξε το μπάσο και είσαι σούπερ :) Ναι βρε το έκανα στο πιάνο και στο organ που είναι midi .... αλλα πρέπει να αλλάξω μπασογραμή και τον οδηγό της ακουστικής για καλύτερο παγωτό ... www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πολύ πολύ καλό. Εγώ δε βρήκα ψεγάδι ούτε παικτικά, ούτε σε επίπεδο παραγωγής. Ούτε 'γω. Το υποτιθέμενα λάθος ακκόρντο isn't worth mentioning. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Ούτε 'γω. Το υποτιθέμενα λάθος ακκόρντο isn't worth mentioning. +1000 ακόρντο ξε-ακόρντο το παιδί είπε πως είναι Newbie στις ηχογραφήσεις-μίξεις και έβγαλε τέτοιο αποτέλεσμα. που να ήξερε ή να ασχολιόταν και παραπάνω τι θα έκανε. προς Kostas. Χρειαζόμαι μερικές από τις τεχνικές σου ειδικά στον EQ τομέα αμέσως ;D (αν θες μιλάμε και μέσω πμ) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση