kostas80 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πριν αρκετό καιρό έκανα μια προσπάθεια με τα λίγα μέσα που διαθέτω. ήταν μια ασκηση εκμάθησης του cubase και έγινε απο το 0. έχω παίξει όλα τα όργανα εκτός απο τύμπανα όπου παίζει ο κύριος EZDrummer. Θα ήθελα σχόλια για τη μίξη , τη στερεοφωνία ή ότι άλλο εσείς νομίζετε. ευχαριστώ you_do_something_to_me.mp3 www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή δουλεία σε θέμα mix ακούγονται όλα καθαρά,λίγο η κιθάρα που μπαίνει στο σόλο ήθελε λίγο ανέβασμα αλλα ίσως είναι κ απο τα ηχεία μου το πρόβλημα(δεν είναι κ ότι καλύτερο)! Μια χαρά είσαι... ;) http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 δεν ξερω σε ποιον τονο εισαι, αλλα το δευτερο ακκορντο σου ειναι λαθος στα κουπλε. Πολυ ομορφο ακουγεται ομως και η προσπαθεια...στο σολο μπαινει λιιιιγο νωρις..μαλλον απουσιας φωνητικων. ;) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 μετά τη Dsus2 περνάει σε Αm7 και εκεί παίζω C ..... Δίκιο έχεις www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 μετά τη Dsus2 περνάει σε Αm7 και εκεί παίζω C ..... Δίκιο έχεις κανε την αλλαγη και παιξε με την μιξη πανω στο νεο προτζεκτ...και θα χεις πολυ καλο αποτελεσμα..οπως και σε αυτο που ανεβασες φιλε. :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 thanks... Προς το παρών το αφήνω έτσι γιατί το pc όταν βλέπει 3 vst μαζί μου κάνει μούτρα >:( www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 thanks... Προς το παρών το αφήνω έτσι γιατί το pc όταν βλέπει 3 vst μαζί μου κάνει μούτρα >:( αν το τρακ σου ειναι midi καναλι...καντο transpose. Αν οχι...(γμτ την τεχνολογια...βιβα αναλογικουρα).. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 ΒΙΒΑΑΑΑΑΑΑ :D midi είναι πιάνο & organ .... θα κάνω μια προσπάθεια και βλέπουμε. δε θυμάμαι με τίποτα το setup της ακουστκής γμτ. (θέλει κι αυτή αλλαγή) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 πολυ καλο.............μου αρεσε πολυ.......... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 ΒΙΒΑΑΑΑΑΑΑ :D midi είναι πιάνο & organ .... θα κάνω μια προσπάθεια και βλέπουμε. δε θυμάμαι με τίποτα το setup της ακουστκής γμτ. (θέλει κι αυτή αλλαγή) αστο οπως ειναι..και παμε για νεα μουσικα δρωμενα !..να αυξανεται το αρχειο , η παραγωγικοτητα και η εμπειρια. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση