takisffff Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Παιδιά ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να εξάγει την μουσική από videaκι σε mp3 χωρίς να θέλει πολλά για να το μάθω?Κάτι απλό δεν μ ενδιαφέρει η ποιότητα.Μία φορά θα χρησιμοποιηθεί κ τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 http://www.aoamedia.com/audioextractor.htm Κατεβασε τη δωρεαν εκδοση του. Πανευκολο προγραμμα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Εγώ θα πρότεινα το pazera audio extractor ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Αν ενδιαφέρεσαι για εξαγωγή μουσικής από βίντεο του youtube, τσέκαρε το VDownloader. Πανεύκολο στη χρήση ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Παιδιά 1000 ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πάρε ένα να τα κάνει ΟΛΑ! Xilisoft Video Converter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 κατεβασε το super . σιγουρα ειναι καλυτερο απο ολα και ειναι και τσαμπα Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Αν κ τώρα πια έχω κάνει την δουλειά μου ευχαριστώ πολύ κ εσάς παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση