Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Ένα ακόμα κομμάτι στο στυλ του προηγούμενου με θεματάκι και σόλο. Αν σας αρέσει το ανεβάζω και σκέτο για τα σόλα σας. blue_trick.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Just the two of us αρμονία Πολυ καλό ανέβασε το :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Just the two of us αρμονία Με έπιασες στα πράσα :) Δεν ήταν εσκεμμένο πάντως αλλά ειδικά τώρα που καλοκαίριασε πώς να μην έχω Bill Withers συνέχεια να τριγυρνάει στο μυαλό μου. Συντόμως και το track σκέτο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Με έπιασες στα πράσα :) Δεν ήταν εσκεμμένο πάντως αλλά ειδικά τώρα που καλοκαίριασε πώς να μην έχω Bill Withers συνέχεια να τριγυρνάει στο μυαλό μου. Συντόμως και το track σκέτο. Tι καλοκαιριασε εδω βρέχει σήμερα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Ένα ακόμα κομμάτι στο στυλ του προηγούμενου με θεματάκι και σόλο. Αν σας αρέσει το ανεβάζω και σκέτο για τα σόλα σας. εξαιρετικο ....πολυ μου αρεσε μπραβο............ ;) p.s καποια μερη εαν ητανε λιγο πιο καθαρα θα ητανε αψογο! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Tι καλοκαιριασε εδω βρέχει σήμερα I see the crystal raindrops fall and the beauty of it all is when the sun comes shining through. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 εξαιρετικο ....πολυ μου αρεσε μπραβο............ Wink p.s καποια μερη εαν ητανε λιγο πιο καθαρα θα ητανε αψογο! Thanks Ιγνάτιε. Έχεις δίκιο, συνήθως είμαι τσαπατσούλης και βιαστικός. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 I see the crystal raindrops fall and the beauty of it all is when the sun comes shining through. χαχαχαχα σωστος :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Jazz Πολυ καλο! Απ'ολες τις αποψεις (συνθετικα, εκτελεστικα, ηχητικα). just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πολύ ωραίο και διαφορετικό σαν άκουσμα!Και εντελώς καλοκαιρινό !!!(σιγά, μόνο σήμερα βρέχει ::)) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση