Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Κοίτα να πλακώσει ο άλλος και να αρχίσετε τα περί γνήσιων fender rhodes, hammond και Leslie πάλι εεεεεεε!!!! :P ::) ??? ωχ ναι Σταυρο...τον ειχα ξεχασει... ;D Μαυρε τζι...εκει στα psr της Yamaha θα εισαι μια χαρα τοτε φιλε! Καλη δυναμη και επιτυχια! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mavros_G Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Να ΄σαι καλα. Και ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις. Χαιρετω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Free Spirit Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 οντως αν θες κατι πολυ απλο για αρχη τουλαχιστον ενα yamaha psr ειναι οτι πρεπει κ εννοειτε δεν χαλαει σε μια βδομαδα..εγω εχω το yamaha psr e203 το οποιο το ειχα παρει ουυυ πανε κατι χρονια γυρω στα 100 κ κατι ευρω κ το εχω πιο πολυ για απλα πραγματακια κ για κανενα μαθημα αρμονιου σε κανενα πιτσιρικι κι ακομα παιζει μια χαρα 8) οποτε βουρ αφου λες κιολας οτι εχεις βρει κατι! ;) οσον αφορα για παρτιτουρες οπως ειπε κι ενα παιδι πιο πανω στο kithara.vu μπες,βρες τα ακορντα κ τα υπολοιπα βγαλτα με το αυτι (ετσι θα κανεις κ εξασκηση ;) ) αν παλι θες να μαθεις να διαβαζεις κανονικη παρτιτουρα δεν κοστιζουν κ πολυ ακριβα τα βιβλια που υπαρχουν σε καταστηματα μουσικης ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση