G.K. Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Πάντως εδώ και καιρό ο ένας κιθαρίστας από την μπαντα παίζει με έναν MG50FX και προχτές ο άλλος έφερε τον καινούριο Kustom 36 coupe με 10ιντσα όμως. Ε, καμία σχέση.....επιτέλους ακούμε σωστό ήχο! Ο marshall ακόυγεται αδύναμος,άτονος και πραγματικά λίγος...... Και η διαφορά τιμής δεν είναι μεγάλη(350-500ευρώ). Ε ενταξει νομιζω ειναι αδικια για τον Kustom να τον συγκρινουμε με Marshall της σειρας MG... Δεν εχουν καμια σχεση ουτε ηχητικα ουτε κατασκευαστικα... Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Στα λ7 του πάντως και στην κατηγορία του θεωρώ πως υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογοι ενισχυτές όπως οι cube της Roland, οι crush της Orange, οι valvetronix της Vox to name a few! ακόμα και οι spider της Line6 που πρότεινε και ο john52! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Θα πω και γω με τη σειρα μου οτι μονο μεγαλο ονομα φερουν κατα τα αλλα δεν εχουν καμια σχεση ουτε καν με τους προηγουμενους valvestate(επισης τρανζιστορικοι) + οτι παρουσιαζουν εκτος απο μετριο ηχο και προβληματα αξιοποιστιας.Σε μη λαμπατες λυσεις θα κοιταγα για roland και σε λιγα χρηματα πιο πανω σε tech 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 ρε παίδες, 2004 πήρα τον δικό μου MG, μέχρι σήμερα,παρ'ότι τον τερματίζω καθημερινά (ειδικά τον τελευταίο χρόνο) δεν έχει καταλάβει Χριστό! Χώνει πάρα πολλά γκάζια (για ενισχυτής),σε επίπεδο όταν βαριέμαι να μην συνδέω πετάλια! Κ τα καθαρά του?Άπαιχτα. Με πετάλια? Πολύ καλός. Για Practice και σπίτι είναι απίστευτος. Αν κ νομίζω ότι οι καλοί marshall σταμάτησαν κάπου εκεί το 2005. Τώρα έχω την εντύπωση ότι φτιάχνουν φριτέζες. Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 ρε παίδες, 2004 πήρα τον δικό μου MG, μέχρι σήμερα,παρ'ότι τον τερματίζω καθημερινά (ειδικά τον τελευταίο χρόνο) δεν έχει καταλάβει Χριστό! Χώνει πάρα πολλά γκάζια (για ενισχυτής),σε επίπεδο όταν βαριέμαι να μην συνδέω πετάλια! Κ τα καθαρά του?Άπαιχτα. Με πετάλια? Πολύ καλός. Για Practice και σπίτι είναι απίστευτος. Αν κ νομίζω ότι οι καλοί marshall σταμάτησαν κάπου εκεί το 2005. Τώρα έχω την εντύπωση ότι φτιάχνουν φριτέζες. Με ένα πολύ βασικό πρόβλημα όμως.. όλες οι παραμορφώσεις ακούγονται σαν μια! ακόμα και το fuzz factory ακουγόταν περίπου σαν την παραμόρφωση του ίδιου ενισχυτή! κάτι που σημαίνει ότι δεν συνεργάζεται και πολύ καλά με πετάλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Μιας κι αναφέρθηκε η Kustom, δείτε τους 12 gauge και double barrel της kustom σε σύγκριση με τους mg 15, 30 και 50.... http://www.thomann.de/gr/kustom_double_barrel.htm http://www.thomann.de/gr/kustom_12_gauge.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 To double barrel πρότεινα πρόσφατα σε φίλο, πρέπει να είναι ΤΟ value for money αυτή τη στιγμή στο θωμά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 'Αραγε πόσα Watt να αντέχουν τα speakers του double barrel? Γιατί και για καμπίνα 2Χ12" (αν προστεθούν 2 mono jacks) αξίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 όπως μου ψυθίρισε μόλις ο Γκούγκλης τα ηχεία είναι μόλις 20 βατ το ένα, 16Ω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση