Celf Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Τι γνωμη εχετε γενικοτερα για την σειρα ενισχυτων MG της Marshall; Εχω ακουσει τα καλυτερα για την εταιρια αλλα τα χειροτερα για την συγκεκριμενη σειρα...μπερδευτηκα! Everybody gets the blues sometime
JohnyOh Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Μην μπερδεύεσαι, όντως φοβερή εταιρεία, απλά η συγκεκριμένη σειρά είναι χάλια. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! www.lowercut.com www.theroadmiles.com
Celf Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Αχα...το περιμενα να σου πω. Ευχαριστω παντως μου γλιτωσες 200 ευρω! :P Everybody gets the blues sometime
z43k0 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι τα αρχικά MG στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να σημαίνουν [oh] My God. Τόσο χάλι ενισχυτές είχα χρόνια να ακούσω [και είχα την ατυχία να είμαι αναγκασμένος να βγω live με ένα combo]. Μακριά
Celf Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πετυχημενο... ;D Everybody gets the blues sometime
ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι τα αρχικά MG στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να σημαίνουν [oh] My God. Τόσο χάλι ενισχυτές είχα χρόνια να ακούσω [και είχα την ατυχία να είμαι αναγκασμένος να βγω live με ένα combo]. Μακριά ;D ;D ;D κορυφη.......... RUN FOREST....RUN!!!!
andreashad92 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 όντως φίλε έχω κι εγώ ένα practice amp (MG15cd) και χάλια ήχος και χάλια κατασκευή.... από τις πρώτες 2 εβδομάδες όταν δυνάμωνα λίγο το bass έτριζε από παντού..... άστα να πάνε!!! God's name is John...
g_georgop Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Μου φαίνεται πως υπερβέλλετε λίγο ρε παιδιά... Δεν είναι και τόσο απαράδεκτος ο ενισχυτής. Για 8ιντσος, φθηνός, practice ενισχυτής κατα τη γνώμη μου έχει πολύ γλυκά καθαρά και ικανοποιητικό γκαζάκι. Έκαστος στο ειδος του. Τέεεεεελειαα.....
john52 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 συμφωνω οτι εχουν αρκετα μειονεκτηματα, και λογω εμπειριας, ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ! ειναι πολυ προτιμοτερο να παρει κανεις ενα λινε 6 στα ιδια λεφτα.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που ειναι απο τους πρωτους σε πωλησεις ο σπαιντερ 15αρης! η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες!
chembeast Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Πάντως εδώ και καιρό ο ένας κιθαρίστας από την μπαντα παίζει με έναν MG50FX και προχτές ο άλλος έφερε τον καινούριο Kustom 36 coupe με 10ιντσα όμως. Ε, καμία σχέση.....επιτέλους ακούμε σωστό ήχο! Ο marshall ακόυγεται αδύναμος,άτονος και πραγματικά λίγος...... Και η διαφορά τιμής δεν είναι μεγάλη(350-500ευρώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση