Celf Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Τι γνωμη εχετε γενικοτερα για την σειρα ενισχυτων MG της Marshall; Εχω ακουσει τα καλυτερα για την εταιρια αλλα τα χειροτερα για την συγκεκριμενη σειρα...μπερδευτηκα! Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Μην μπερδεύεσαι, όντως φοβερή εταιρεία, απλά η συγκεκριμένη σειρά είναι χάλια. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Αχα...το περιμενα να σου πω. Ευχαριστω παντως μου γλιτωσες 200 ευρω! :P Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι τα αρχικά MG στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να σημαίνουν [oh] My God. Τόσο χάλι ενισχυτές είχα χρόνια να ακούσω [και είχα την ατυχία να είμαι αναγκασμένος να βγω live με ένα combo]. Μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Πετυχημενο... ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι τα αρχικά MG στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να σημαίνουν [oh] My God. Τόσο χάλι ενισχυτές είχα χρόνια να ακούσω [και είχα την ατυχία να είμαι αναγκασμένος να βγω live με ένα combo]. Μακριά ;D ;D ;D κορυφη.......... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreashad92 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 όντως φίλε έχω κι εγώ ένα practice amp (MG15cd) και χάλια ήχος και χάλια κατασκευή.... από τις πρώτες 2 εβδομάδες όταν δυνάμωνα λίγο το bass έτριζε από παντού..... άστα να πάνε!!! God's name is John... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g_georgop Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Μου φαίνεται πως υπερβέλλετε λίγο ρε παιδιά... Δεν είναι και τόσο απαράδεκτος ο ενισχυτής. Για 8ιντσος, φθηνός, practice ενισχυτής κατα τη γνώμη μου έχει πολύ γλυκά καθαρά και ικανοποιητικό γκαζάκι. Έκαστος στο ειδος του. Τέεεεεελειαα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john52 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 συμφωνω οτι εχουν αρκετα μειονεκτηματα, και λογω εμπειριας, ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ! ειναι πολυ προτιμοτερο να παρει κανεις ενα λινε 6 στα ιδια λεφτα.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που ειναι απο τους πρωτους σε πωλησεις ο σπαιντερ 15αρης! η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Πάντως εδώ και καιρό ο ένας κιθαρίστας από την μπαντα παίζει με έναν MG50FX και προχτές ο άλλος έφερε τον καινούριο Kustom 36 coupe με 10ιντσα όμως. Ε, καμία σχέση.....επιτέλους ακούμε σωστό ήχο! Ο marshall ακόυγεται αδύναμος,άτονος και πραγματικά λίγος...... Και η διαφορά τιμής δεν είναι μεγάλη(350-500ευρώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση