Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Άντε και με μια σοβαρή κιθάρα τώρα........ Έχω παραγγείλει τετράχορδη τέλε με χορδές μπάσου. Μου χάρισε κι ο μαστρο- Γιώργης από το συνεργείο εδώ δίπλα, έναν γρύλο για τα σηκώματα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Έχω παραγγείλει τετράχορδη τέλε με χορδές μπάσου. ... ωραίο project αλλά η υποδομή υπάρχει... Τα saddles, τα πατροπαράδοτα μας κάνουν.... Το θέμα είναι 7χορδη , baritone Tele ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Έχω παραγγείλει τετράχορδη τέλε με χορδές μπάσου. Μου χάρισε κι ο μαστρο- Γιώργης από το συνεργείο εδώ δίπλα, έναν γρύλο για τα σηκώματα. Πολύ πιο εύκολο και φθηνό από ότι νομίζετε. Με ΤΙ flats (που έχουν χαμηλό tension) είναι και πολύ ευκολόπαικτες. Oh yes indeed. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Πολύ πιο εύκολο και φθηνό από ότι νομίζετε. Ρε Κώστα...αυτή ειναι πολύ ωραία (και όντως φτηνή). Τη φτιάχνουμε για πλάκα...τέτοιο μπράτσο που θα βρούμε? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Squier Bronco neck + Σώμα tele + φάγωμα του pocket και μέχρι τον πίσω μέρος του neck μαγνήτη + μέτρηση για γέφυρα e voila το short scale. Θα το ήθελα πολύ. ;) Σόρυ Gregg. Δεν το θελα. Αυτός μ' ανάγκασε. Παππού, τα υπόλοιπα σε pm να μην χαλάμε του παιδιού το thread Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Μεγειά η νέα "σανίδα".... :) Ο μόνος ενδοιασμός που θα είχα να προτιμήσω am.stand.tele θα ήταν ίσως το κάπως slim (για τα γούστα μου) μπρατσάκι... Αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται πιστεύω... Τί χρωματάκι είναι δεν μας είπες... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Μεγειά η νέα "σανίδα".... :) thanks man! Τί χρωματάκι είναι δεν μας είπες... :) δεν ξερω πως ακριβως το λεει η fender, αλλα ειναι ενα (οχι βαθυ) κοκκινο :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Τι Tele και ξε-tele Αμα το έχει ο άνθρωπος.... Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Τι Tele και ξε-tele Αμα το έχει ο άνθρωπος.... Ένα καλό όργανο (το καλό ανάλογα με το πως το βλέπει ο καθένας μας) πάντα χρειάζεται σε έναν άνθρωπο που όπως λες "το έχει"... Γίνεται αμέσως σύμμαχος του... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Εκτός κι αν είναι αυτό που θέλουν να φτιάξουν ο audikostas με τον marathon :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση