tassoss Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Καλημέρα. Έχω μια ηλεκτρονική drums (με mesh pad) και θέλω να μπω σε πιο... jazz καταστάσεις, αλλά έχω ακούσει ότι τα μεταλλικά brush sticks καταστρέφουν την σήτα. Είναι αλήθεια αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 εεε λογιγό δεν είναι...? παρε πλαστικά αντι για μεταλικά αλλά δεν νομιζω να καταφερεις να τα αξιοποιησεις εκτος αν εχεις κανα TD-20 kit... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassoss Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Εχω την TD-9KX, και για ταμπουρο το PD-125, νομίζεις οτι δεν θα εχω αποτέλεσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 κοιτα...δε μπορω να σου απαντησω υπεύθυνα, εγω εχω TD-6V και συγκεκριμενα αυτό http://www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=item;in=547 θα σου πω μονο οτι τα βαρεθηκα, θελω κανονικα τυμπανα, ουτε για μελετη δε μου πάει πλεον να κατσω να παίξω μονο για recordings αξίζουν. και παιζω rock-metal... στη jazz εχεις αλλες απαιτήσεις με δυναμικές, τα ηλεκτρονικα δε προκειται ποτε να στο προσφερουν οπως τα φυσικα www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Τα σκουπάκια θέλουν κανονικά τύμπανα κατά προτίμηση με coated δέρματα. Στα ηλεκτρικά πρώτα πρώτα δεν έχεις την απαιτούμενη επιφάνεια για να ''σκουπίσεις'' το ταμπούρο. Δεν ξέρω απο ηλεκτρικά για να σου πώ κατα πόσο θα καταλάβουν τη διαφορά στο παίξιμο αλλά απ όσο γνωρίζω μπορείς να φορτώσεις ήχους απο τύμπανα παιγμένα με σκουπάκια ενώ παίζεις κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassoss Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για της απαντήσεις! Κοίτα... Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω κανονικά τύμπανα αλλά... δεν γίνεται διαφορετικά δυστυχώς. Όσο για το ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να “σκουπίσεις” το ταμπούρο εντάξει... δεν είναι ώμος και κανένα 8άρι ή 10άρι (όχι ότι οι 12 ίντσες είναι πολλές) Ελπίζω ανεβάζοντας την ευαισθησία κάτι να πετύχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Τα σκουπάκια θέλουν κανονικά τύμπανα κατά προτίμηση με coated δέρματα. +11111111 Το μέγεθος δε νομίζω ότι είναι τόσο πρόβλημα. Εφόσον κατέχεις την τεχνική σκουπίζεις και στις 8" .. {λέμε τώρα...} Ευχαριστούμε ippex. Πολύ χρήσιμο το βίντεο που ποστάρισες για αρχαρίους. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση