Προς το περιεχόμενο

Νέος υπολογιστής από την αρχή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε κωστα, τα χρηματα που διαθετεις ειναι αρκετα για ενα πολυ καλο συστημα και η προταση του φιλου dnbmaniac ειναι πραγματικα οτι καλλιτερο και οσο αναφορα τις μνημες η μητρικη χωρις overclocking φτανει τα 1800Mhz και πολυ ευκολα μπορει να φτασει και 2000 Mhz. Η μητρικη ειναι πραγματικα κορυφαια. ΜΗΝ κανεις το λαθος να κανεις εκπτωση ο 6πυρηνος επεξεργαστης εχει φοβερες επιδοσεις με τα windows 7 64bit και με τα 30 VST οπως λες οτι θελεις να ανοιγεις ταυτοχρονα θα χρειαστεις και αλλη μνημη στο μελλον. Απλα θα ηθελα να προτεινω κατι στην προταση του dnbmaniac αντι για τον σκληρο που προτεινεις ο οποιος ειναι πολυ καλος πιστευω οτι ακομα καλλιτερα θα ηταν ο Seagate Momentus XT 500gb o οποιος πλησιαζει κατα 98% τους ssd και με κοστος απλου σκληρου.

Τα παραπανω ειναι απλα μια αποψη και μια προταση με σκοπο την βοηθεια στον φιλο κωστα σιγουρα υπαρχουν πολλες επιλογες και το θεμα μπορει να συνεχιστει για ενα χρονο ομως το θεμα ειναι η βοηθεια με προτασεις και οχι κοντρες που δημιουργουν συγχυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Φίλε πάρε έναν iMac να ησυχάσεις. Ακόμα και να μη σου αρέσει το λειτουργικό της Apple μπορείς να εγκαταστήσεις Windows μόνα τους.

Είμαι αντίθετος στα Mac αν και σπουδάζω μουσική τεχνολογία. Στα Mac θα δώσω 3000€ για να πάρω ίδιες επιδώσεις με pc των 900€. και πλεόν υπάρχουν τα 7. Όσο για τα προγράμματα μόνο το logic είναι (απο τα μεγάλα) που δεν παίζει σε pc

Και όσο για την κάρτα ήχου έχω επενδύσει σε μία m-audio (και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος). Σήμερα πάντος πήγα και έριξα μια ματιά στο πλαίσιο και είδα κάποια πραγματάκια σε τροφοδοτικά ψήκτρες κλπ κλπ. Όσο για εσωτερικό θέλω να είναι πάνω απο 500GB γιατί με εξωτερικό σκληρο που συνδέεται με usb ίσως ψιλοκαθυστερεί

καλά κάνει και σε απασχολεί η ταχύτητα του δίσκου, μάλιστα θα σου προτείνω να κοιτάξεις τους δίσκους τύπου SAS

θα προτιμούσα  τετοιο δίσκο σε συνδυασμό με επεξεργαστή του 100ρικου, από δίσκο SATA με επεξεργαστή Ι5

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου