GreekIdiot Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Μα πια, συμφωνώ με τον beeros. Υπολογιστή για music processing θέλεις, όχι μηχανή εξομοίωσης της αμερικανικής αεροπορίας. Είναι υπερβολικές οι επιλογές που πρότεινε ο DnBmaniak γιατί απλούστατα δεν θα κάνεις ποτέ 100% του hardware σου. Με λιγότερα χρήματα μπορείς να πάρεις έναν απόλυτα αξιόπιστο και νορμάλ υπολογιστή. Επειδή έχεις την δυνατότητα δεν σημαίνει πως πρέπει να δώσεις παραπάνω από λεφτά. Αν είναι έτσι κάνε ψάξιμο για τις καλύτερες επιδόσεις μιας κάρτας ήχου και της μητρικής, δηλαδή δώσε εκεί περισσότερα χρήματα. Οπωσδήποτε WD για hard drive, και επειδή φορτώνει πολύ ο internal HDD σου προτείνω να πάρεις μικρό εσωτερικό και ένα εύχρηστο εξωτερικό. Θα σε βολέψει πραγματικά. Εγώ πήρα υπολογιστή πριν 4 μήνες και έβαλα μόνο 350 εσωτερικό. Αναμένεται να πάρω έναν εξωτερικό σύντομα. Η καλύτερη επιλογή. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Intel και πάλι Intel (imho) +100 Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Είμαι ένας από τους παθόντες με AMD και πλέον έμαθα. Δεν είναι τυχαία η διαφορά της τιμής. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Τέλος. Και δεν μιλάω για επιδόσεις, νούμερα, benchmarks κλπ που χρησιμοποιεί η AMD για να εντυπωσιάζει, αλλά για σταθερότητα και αξιοπιστία. Πάντα στα AMD PC που είχα κάτι δεν κόλλαγε προβλήματα από το πουθενά. Με τα τελευταία 2 PC που έχω (Intel Core 2 Duo + Intel i7 το τελευταίο) έχω φιλήσει τα χέρια μου και δεν ξανακάνω το λάθος να πάω σε AMD. Στην ουσία είναι κάτι σαν απομίμηση. Στο ρεζουμέ: Φτιάξε ένα PC με i5. Είναι πολύ καλοί και σηκώνουν και Overclock. Μην παρεις φτηνή μητρική. Μέγα λάθος. Προτίμησε τον πιο απλό i5 με μια καλή μητρική και τροφοδοτικό. Δουλεύω τον i7 920 (stock @ 2.66 Ghz) στα 4.0GHZ απροβλημάτιστα (με υδρόψηξη). http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 +100 Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Είμαι ένας από τους παθόντες με AMD και πλέον έμαθα. Δεν είναι τυχαία η διαφορά της τιμής. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Τέλος. Και δεν μιλάω για επιδόσεις, νούμερα, benchmarks κλπ που χρησιμοποιεί η AMD για να εντυπωσιάζει, αλλά για σταθερότητα και αξιοπιστία. Πάντα στα AMD PC που είχα κάτι δεν κόλλαγε προβλήματα από το πουθενά. Με τα τελευταία 2 PC που έχω (Intel Core 2 Duo + Intel i7 το τελευταίο) έχω φιλήσει τα χέρια μου και δεν ξανακάνω το λάθος να πάω σε AMD. Στην ουσία είναι κάτι σαν απομίμηση. φίλε έχεις βγάλει βεβιασμένο συμπέρασμα τα πισί κρασάρουν για μεγάλη ποικιλία αιτιών, η μεγαλύτερη εκ των οποίων είναι τα windows εγώ έχω και στο σπίτι και στη δουλειά AMD και είναι σταθερότατα και τα δύο πριν στη δουλειά είχα ιντελ, και κράσαρε συχνά, αλλά δεν το έριξα στην ιντελ, η μνήμη έφταιγε όπως εξακρίβωσα με crast-test αυτη τη στιγμή το value-for-money βρίσκεται στους phenom, που έχουν πλεον φτάσει τους 6 πυρήνες, και μάλιστα με μπόλικο cache ανά πυρήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Μην παρεις φτηνή μητρική. Μέγα λάθος. Προτίμησε τον πιο απλό i5 με μια καλή μητρική και τροφοδοτικό. Δουλεύω τον i7 920 (stock @ 2.66 Ghz) στα 4.0GHZ απροβλημάτιστα (με υδρόψηξη). η μητρικη μου εχει 45 ευρω, νομιζω σε τετοιες εφαρμογες δεν παίζει ρόλο το κόστος. σε s775 πχ αυτό που παίζει ρόλο είναι η ταχύτητα του FSB η οποια συνήθως είναι 1333 και max 1600 σε overclock δειτε για παραδειγμα αυτες τις 2 μητρικες της Gigabyte http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526861 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526856 η πρωτη είναι στα 40 ευρω και η 2η στα 80. Έχουν ίδια ταχυτητα FSB αλλά η δευτερη σηκωνει overclock ως τα 1600. η διαφορές τιμής είναι γιατί: η 1η εχει 2 Slot για RAM, 4 SATA connectors, 1 PCIx16 και 2 PCI Slot ενώ η 2η 4 Slot για RAM, 6 SATA connectors, 1 PCIx16 και 5 PCI Slot επίσης η μία ειναι M-ATX και η άλλη ATX άρα αν δε χρειαζόμαστε πάνω απο 4 GB RAM, και πάνω από 2 PCI Slot δεν υπαρχει λόγος να σκασουμε άλλα 40 εκτός αν δε μας απασχολει. Οι διαφορες είναι επι της ουσίας ελάχιστες στα ουσιωση χαρακτηρηστικά ταχυτήτων κτλ είναι μια από τα ίδια www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 και οι 2 εταιρίες εχουν κανει λάθει στις CPU θυμηθείτε τους πρωτους P4 με Hyperthreading. Ηταν προβληματικοί σηκωναν θερμοκρασιες και σκατωναν όλο το συστημα, η γενια AMD Athlon XP 2600 πχ ηταν μια χαρα, εγω τον κρατησα 6 χρονια. από την άλλη το pc μου ειναι Pentium D @ 2.8 και ειναι πολυ πιο σταθερο απο Quad Athlon που εστεισα σε ενα φιλαρακι Πλέον η Intel ειναι αρκετα πιο αξιοπιστη εταιρια (imho) αλλα ας μην το συνεχισουμε σε Intel VS AMD...αν ειμαστε ευχαριστημενοι με οτι και να εχουμε ειμαστε οκ φτανει βεβαια να τεκμηριωνουμε το γιατι επιλεγουμε αυτο και οχι το αλλο χωρις να καταληγουμε σε τυπου "VS" συζητήσεις www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DnBmaniak Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δεν καταλαβαινω γιατι καθε φορα (στα ελληνικα forum το εχω παρατηρησει αυτο κυριως) χαονεσται με τα post και λεει ο καθενας το μακρι του και το κοντο του.. Ειναι τοσο απλα φιλοι μου τα πραγματα.. Ο ανθρωπος εχει 700 ευρο και θελει ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ τι δεν καταλαβενεται απ αυτο? Καντε απ'ευθειας προτασεις μεσα σ'αυτο το budget για να παρει απαντησεις ο ανθρωπος οχι οικονομικες συμβουλες καταληγωντας ποια εταιρια ειναι καλυτερη και να τσακωνωμαστε ποιος κανει την καλυτερη προταση.. Προτεινεται αυτο που θελεται και θα επιλεξει τελικα αυτος τι του κανει.. Οι ερωτησεις σ'ενα forum πρεπει λειτουργουν σαν εγκυκλοπαιδια για καποιον που ψαχνει κατι.. Υ.Γ Γι'αυτο βλεπουμε 1000 ιδια post με το ιδιο θεμα διοτι δεν μενουμε συγκεντρωμενοι στην ερωτηση και δεν δεινονται σε πολλες περιπτωσεις σαφες απαντησεις ελεος πια αποχωρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δεν καταλαβαινω γιατι καθε φορα (στα ελληνικα forum το εχω παρατηρησει αυτο κυριως) χαονεσται με τα post και λεει ο καθενας το μακρι του και το κοντο του.. Ειναι τοσο απλα φιλοι μου τα πραγματα.. Ο ανθρωπος εχει 700 ευρο και θελει ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ τι δεν καταλαβενεται απ αυτο? Καντε απ'ευθειας προτασεις μεσα σ'αυτο το budget για να παρει απαντησεις ο ανθρωπος οχι οικονομικες συμβουλες καταληγωντας ποια εταιρια ειναι καλυτερη και να τσακωνωμαστε ποιος κανει την καλυτερη προταση.. Προτεινεται αυτο που θελεται και θα επιλεξει τελικα αυτος τι του κανει.. Οι ερωτησεις σ'ενα forum πρεπει λειτουργουν σαν εγκυκλοπαιδια για καποιον που ψαχνει κατι.. Υ.Γ Γι'αυτο βλεπουμε 1000 ιδια post με το ιδιο θεμα διοτι δεν μενουμε συγκεντρωμενοι στην ερωτηση και δεν δεινονται σε πολλες περιπτωσεις σαφες απαντησεις ελεος πια αποχωρω... +1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Υ.Γ Γι'αυτο βλεπουμε 1000 ιδια post με το ιδιο θεμα διοτι δεν μενουμε συγκεντρωμενοι στην ερωτηση και δεν δεινονται σε πολλες περιπτωσεις σαφες απαντησεις ελεος πια... τα ιδια ποστ τα βλεπεις γιατι πολυ απλα σχεδον κανεις δεν ψαχνει πριν ποστάρει Εδω εχεις απολυτο αδικο διαβασε λιγο παραπανω γιατι λες οτι να ναι (βαριεμαι να εξηγω) φίλε μου το ''βαριεμαι να εξηγω'' δεν είναι απάντηση...να εξηγήσεις... φιλικά... :) περιμένω εξήγηση-τεκμηρίωση DnBmaniak σχετικα με τις μνημες ;) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos Mendrinos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Φίλε πάρε έναν iMac να ησυχάσεις. Ακόμα και να μη σου αρέσει το λειτουργικό της Apple μπορείς να εγκαταστήσεις Windows μόνα τους. www.greekmacuser.gr - www.logicstudio.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 αν δε του αρεσει θα εχει δωσει 1156 ευρω για να τρεχει win σε ''κουτι'' apple...μαλακία...μαυτα τα λεφτα παίρνεις πισαρα με 2 οθονες καρτα ηχου καλη κτλ κτλ...παντως δε διαφωνω με την αγορα imac...αν ειναι να δουλευει mac os x logic... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση