ibanezas Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 σαν νεος ειπα να θεσω και γω την απορια μου.εχω την ibanez rg 550 που υποτιθεται ειναι μια αρκετα καλη κιθαρα για τα λεφτα της και για hard rock metal shred που τη θελω.για καποιο λογο ομως η κιθαρα καπου χανει στον ηχο και ασ της εχω αλλαξει 100 φορες μαγνητες.δεν εχει ογκο και δεν ειναι καθαρη και διαυγες!κατι φτηνοτερες που εχω παιξει και αλλη μια που εχω φτιαξει ειναι πιο ογκωδες!!βεβαια αυτο δεν εξαρταται μονο απο το οργανο αλλα αυτη ειναι η αρχη!τι να κοιταξω?ευχαριστω καλως σας βρηκαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασε active μαγνήτες. Αν και αυτό δε σου κάνει, τότε μάλλον η κιθάρα δεν είναι για σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 σαν νεος ειπα να θεσω και γω την απορια μου.εχω την ibanez rg 550 που υποτιθεται ειναι μια αρκετα καλη κιθαρα για τα λεφτα της και για hard rock metal shred που τη θελω.για καποιο λογο ομως η κιθαρα καπου χανει στον ηχο και ασ της εχω αλλαξει 100 φορες μαγνητες.δεν εχει ογκο και δεν ειναι καθαρη και διαυγες!κατι φτηνοτερες που εχω παιξει και αλλη μια που εχω φτιαξει ειναι πιο ογκωδες!!βεβαια αυτο δεν εξαρταται μονο απο το οργανο αλλα αυτη ειναι η αρχη!τι να κοιταξω?ευχαριστω καλως σας βρηκαα τι μαγνητες εχεις;εχω κι εγω μια rg550 και οντως δεν εχει παχυ ηχο μα οι μαγνητες σιγουρα βοηθανε.εγω εχω dimarzio super distortion και air norton.ειχα τους evolution μα μετα απο καμποσα χρονια τους βαρεθηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 evolution kai air norton.koita gia lead pantos pisteyo einai korifaia!apla den exei punch kai ogko!ti les? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 evolution kai air norton.koita gia lead pantos pisteyo einai korifaia!apla den exei punch kai ogko!ti les? ο evolution στο bridge δε μου αρεσει ιδιαιτερα.καλος για σολαρισμα shred αλλα για ρυθμικη κτλ δε μου λεει πολλα.ειναι πολυ κοφτερος και πολυ tremble για τα γουστα μου.ο air norton απο την αλλη,πολυ καλος (για neck μιλαω) για metal,hard rock δε νομιζω να κανει για blues κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 ibanezas με τι ενισχυτή παίζεις; Η άλλη κιθάρα που έχεις φτιάξει τι χαρακτηριστικά έχει; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασε να ρυθμίσεις το ύψος των μαγνητών σε διάφορες θέσεις μέχρι να βρείς το "σωστό σημείο". Πολλές φορές οι απόσταση που δίνει ο κατασκευαστής δεν είναι ότι καλλίτερο. Ισως αν τους χαμηλώσεις λίγο να παίζουν καλλίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση