Προς το περιεχόμενο

Vangelis

KOTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και όμως του λείπει λίγο σπάσιμο του βαγγέλη' date=' λίγο ροκιά λίγο συνέχεια σε aphrodites child, λίγο ακραίο άκουσμα[/quote']

Παρότι καταλαβαίνω τι εννοεί ο not_guilty, θα ήθελα να καταθέσω ότι οι "εντάσεις" που εισπράτω ακούγοντας μερικά κομάτια του Vangelis είναι τέτοιες που μπροστά τους ωχριούν ΟΛΑ τα heavy metal κομάτια που έχω ακούσει στη ζωή μου. Είναι τυπική ροκάδικη παρεξήγηση να νομίζει κανείς ότι οι εντάσεις πρέπει να είναι ΚΑΙ ντεσιμπελικές.

Για τον Gabriel τι να πω; Κακώς τον ανέφερες διότι με δύο τόσο σημαντικά ονόματα στο ίδιο thread δεν τα γλυτώνουμε τα οκτώ ρίχτερ.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οι "εντάσεις" που εισπράτω ακούγοντας μερικά κομάτια του Vangelis είναι τέτοιες που μπροστά τους ωχριούν ΟΛΑ τα heavy metal κομάτια που έχω ακούσει στη ζωή μου. Είναι τυπική ροκάδικη παρεξήγηση να νομίζει κανείς ότι οι εντάσεις πρέπει να είναι ΚΑΙ ντεσιμπελικές.

Συμφωνω περα για περα! Εννοειται οτι καθε ωριμος ανθρωπος και σκεπτομενος μουσικος αυτο θα το αποδεχεται και θα συμφωνει!

Για τον Gabriel τι να πω; Κακώς τον ανέφερες διότι με δύο τόσο σημαντικά ονόματα στο ίδιο thread δεν τα γλυτώνουμε τα οκτώ ρίχτερ.

Εδω δινω +1000. Εκει που λιγο διαφωνω ειναι τα ριχτερ. Μηπως θα ηταν περισσοτερα?????

Προσωπικά έχω κάνει διατριβή στην μουσική του. Δεν την άκουγα(ω) απλώς, αλλά την μελετούσα(ω) σε βάθος. Και ναι, έχω κλασσική μουσική παιδεία.

Έχω στην δισκοθήκη μου 35 δίσκους του (οι περισσότεροι, βινύλια...) πλην ενός, που τον έχω σε mp3 λόγο του ότι δεν τον βρίσκεις ούτε στα συλλεκτικά στο ebay. Το ''SEX POWER'' του 1970 (απορώ πως τον βρήκα και σε mp3) και εξαιρώντας δίσκους συνεργασίες.

αρχινάμε...

Αλφαβητικά οι δίσκοι που κατέχω από Βαγγέλη...

εάν ξεχάσω και κανέναν δεν τρέχει και τπτ.....

• 1 )1492 Conquest Of Paradise (1992)
    2 )Albedo 0.39 (1975)
    3 )Alexander (2004)
    4 )Anatrctica (1983)
    5 )Beaubourg (1978)
    6 )Blade Runner (1982-1994)
    7 )Chariots Of Fire (1981)
    8 )China (1978)
    9 )Direct (1988)
    10 ) Earth (1973)
    11 ) El Greco (1998)
    12 ) Heaven & Hell (1975)
    13 ) Hypothesis (1971)
    14 ) Ignacio (1977)
    15 )I n London (Platinum Edition) (1981)
    16 ) Invisible Connections (1985)
    17 ) La Fete Sauvage (1976)
    18 ) L'apocalypse Des Animaux (1973)
    19 ) Mask (1984)
    20 ) Mythodea (2001)
    21 ) Oceanic (1996)
    22 ) Odes (1978)
    23 ) Opera Sauvage (1979)
    24 ) Rapsodies (1986)
    25 ) Sex Power (1970)
    26 ) Soil Festivities (1984)
    27 ) Spiral (1977)
    28 ) The Best Of Vangelis (1978)
    29 ) The City (1990)
    30 ) The Dragon (1971)
    31 ) Themes (1989)
    32 ) Voices (1995)

δεν θέλω να το παίξω κάποιος, η ο μεγαλύτερος θαυμαστής του, απλά δηλώνω γεμάτος περηφάνια την ταπεινή μου συλλογή και την αγάπη μου ως προς την μουσική αυτού του πραγματικά μεγάλου δημιουργού.

Τα περί απλότητας, δημοσίων σχέσεων, αδυναμία σε εκείνο και το άλλο κλπ, όχι απλά δεν τα καταλαβαίνω αλλά αδιαφορώ. Σεβαστές οι απόψεις, αλλά έχω κάνει διατριβή σας λέω... :D

θα επανέλθω, απλά τώρα η ώρα είναι δύσκολη..... :roll:

** έχει κάποιος κάτι από ''forminx'';; το πρώτο του σχήμα στα μέσα του 60. παίζανε pop-άκια της εποχής. Κυκλοφόρησε κάποτε μια συλλογή από τον Ν. Μαστοράκη ANT1 αλλά... τρέχα γύρευε. :lol:

θα ήθελα να καταθέσω ότι οι "εντάσεις" που εισπράτω ακούγοντας μερικά κομάτια του Vangelis είναι τέτοιες που μπροστά τους ωχριούν ΟΛΑ τα heavy metal κομάτια που έχω ακούσει στη ζωή μου.

Ίσως θα πρέπει και εσύ να τα σπάσεις λίγο που και πού... :-)

ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.

Προσωπικά έχω κάνει διατριβή στην μουσική του. Δεν την άκουγα(ω) απλώς' date=' αλλά την μελετούσα(ω) σε βάθος. Και ναι, έχω κλασσική μουσική παιδεία.[/quote'] Εφ' όσον ισχύει αυτό, θα ήθελες ίσως να απαντήσεις και σε ένα φίλο που ρώτησε πιο πάνω που μπορεί να βρει παρτιτούρες και μίντι φαϊλς (!).

Mea Culpa

Εφ' όσον ισχύει αυτό, θα ήθελες ίσως να απαντήσεις και σε ένα φίλο που ρώτησε πιο πάνω που μπορεί να βρει παρτιτούρες και μίντι φαϊλς (!).

Ώπ! παρεξήγησης. όταν είπα ότι μελετώ την μουσική του, δεν το εννοούσα υπό την έννοια της μουσικής μελέτης – εκμάθησης, αλλά με την έννοια της μελέτης ως προς τον τρόπο που ο άνθρωπος αυτός συνθέτει – σκέφτεται μουσικά. Περισσότερο μελέτη – ερεύνα (κατά κάποιον τρόπο) δηλαδή. Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή της καριέρας του (όσο είναι αυτό δυνατόν) μέχρι και σήμερα.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πόσο εύκολο είναι να βρεθούν στο net παρτιτούρες του.

Από midi κάτι παίζει πάντως... βρήκα κάποια γνωστά κομμάτια με ένα γρήγορο google-ισμα

http://usuarios.lycos.es/isacrisisa/1492.zip

http://usuarios.lycos.es/isacrisisa/bladerun.zip

http://usuarios.lycos.es/isacrisisa/chariots.zip

http://usuarios.lycos.es/isacrisisa/loveteme.zip

http://usuarios.lycos.es/isacrisisa/pulstar.zip

WAV ηρεμισε λιγο!

Μια χαρά ήρεμος και χαλαρός είμαι! Εάνπαρατήρησες έπαρση στο προηγούμενο μήνυμά μου, θα πρόκειται περί λανθασμένης εντύπωσης. Απλά, ερωτευμένος είμαι με την μουσική του ανθρώπου και εκφράστηκα εντελώς αυθόρμητα. αφού το διευκρίνισα πως δεν θέλω να το παίξω κάποιος κλπ κλπ. Αλλά εάν φάνηκε έτσι στους περισσότερους, τότε ζητάω συγγνώμη για το ύφος μου. :roll:

Καπου πρεπει να εχω ενα 45αρι των Forminx που το ειχε αγορασει η μητερα μου στις αρχες του 60...

Η μια πλευρα εχει την τεραστια επιτυχια τους "YANGA" :lol: (χωρις πλακα) & η αλλη ενα κομματι που μοιαζει τρομερα με ενα κομματι των Jeery & the Peacemakers νομιζω οτι λεγεται "Ι once had a dream"..

Αν το ξεθαψω κατω απο τους τονους των βινυλιων που εχω στο πατρικο μου θα σε ειδοποιησω!

Παντως ειχε ενα τρομερο σολο Farfisa μεσα απο τον VANGELIS! :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

SUPERFUNK! Είσαι όντως SUPER! Χεχε.. μου έφτιαξες την μέρα! :D :D

Farfisa solo?! Χεχε.. αυτά είναι.... :lol:

Όποτε έχεις χρόνο και διάθεση, το ψάχνεις.....Να είσαι καλά!

Μια χαρά ήρεμος και χαλαρός είμαι! Εάνπαρατήρησες έπαρση στο προηγούμενο μήνυμά μου' date=' θα πρόκειται περί λανθασμένης εντύπωσης. Απλά, ερωτευμένος είμαι με την μουσική του ανθρώπου και εκφράστηκα εντελώς αυθόρμητα. αφού το διευκρίνισα πως δεν θέλω να το παίξω κάποιος κλπ κλπ. Αλλά εάν φάνηκε έτσι στους περισσότερους, τότε ζητάω συγγνώμη για το ύφος μου. :roll:[/quote']

Τοτε ζητω συγνωμη εγω! :oops:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου