arpegios Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 ?? φυσικά θα σε πιστέψω, γι αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά!! Βασικά δεν σκεφτόμουνα καν εσένα σε είχε προλάβει άλλος, αλλά κοίτα να δεις τι εννοούσα: τα ποστ αυτού του στύλ είναι λίγο πιο συχνό φαινόμενο στο noiz απο ότι έσω συνηθήσει. Είμαι 100% πίσω απο τον toneless και το σχετικό θέμα που είχε ανοίξει λίγο καιρό πριν. Για κάποιο λόγο, εδώ όλοι είναι υπερβολικά παθιασμένοι, και έχουν απο πριν κάποιες απόψεις και υποψίες που τις προβάλλουν πολύ εύκολα στους άλλους, άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες αδικαιολόγητα. Γενικά γίνονται πολλά τρολ ποστς δικαιολογημένα η μη, αλλά χωρίς να έχουμε τρολς! Οι περισσότεροι (κι εγώ μαζί) δεν διαβάζουνε 2 φορές τι έχει γράψει ο άλλος, και δεν δίνουν benefit of the doubt. Α υτό γενικά γίνεται στο γραπτό λόγο, γιατι η διαφωνία δεν απαλύνεται, και τα εσωτερικά νοήματα δεν φαίνονται χωρίς τις εκφράσεις τις φωνής, άσε που δεν ξέρουμε πως μιλάει ο καθένας, πότε κοκορεύεται, πότε κάνει πλάκα, πότε μιλάει σοβαρά, κτλ. Τέλος πάντων, για να διευκρινήσω κάτι για μένα: δεν τσαντίζομαι, απλώς διαπιστώνω οτι υπάρχει ασυνενοησία, και οτι όλη την ώρα δεν φέρνουμε επιχειρήματα πάνω στο θέμα, αλλά γύρω απο αυτό, και οι σκέψεις και τα θέματα στα οποία απαντάμε, στην πραγματικότητα δεν είναι εκεί. Θυμίζου την συζήτηση με τους ΑΝΕΜΟΣ ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι, και τα λεφτά που είχανε πάρει απο κάποιο επαρχιακό μαγαζί, για 2 σελίδες μέχρι να έρθει η επεξήγηση, σχολιάζαμε όλοι ένα ποστ για άλλα πράγματα αντι γι αυτά που έλεγε. leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά πολύ λίγοι κατάλαβαν τι έλεγα και με ποιό πνεύμα μίλησα. Κάποιοι απο αυτούς μίλησαν, κάποιοι όχι - και μάλλον καλά έκαναν. Τελικά λέω να μην ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα, δεν έχει νόημα... Sorry Vangelis and fun club. https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 εχω μια ενσταση σε ολα αυτα, που αφορα την αποψη του Wow!,περι αντικειμενικοτητας της μουσικης. η αποψη αυτη αν και σεβαστη με βρισκει απολυτα αντιθετο, και εχω αντιπαραταχθει πολλες φορες σε αυτην. δεν βρισκω κατι σωστοτερο απο την φραση "καλο ειναι οτιδηποτε μου αρεσει". ο οποιοσδηποτε μεγαλος καλλιτεχνης, εχει κερδισει σιγουρα μια θεση στην ιστορια του πολιτισμου αλλα και της ανθρωποτητας. αυτο ομως δεν τον καθιστα απαραιτητα και καλο για τον οποιονδηποτε απο εμας. ετσι οσο και αν ακουγεται "βαρυ", μου ακουγεται πολυ λογικο σε καποιον να μην αρεσει ο miles davis, oι beatles, o Μπαχ και ποσο μαλλον ο vaggelis(ο οποιος παρεπιπτοντως μου αρεσει). αντικειμενικη ας πουμε ειναι η προσφορα ενος καλλιτεχνη σε μια τεχνοτροπια, σε ενα μουσικο ρευμα, στην τεχνικη δημιουργικοτητα κλπ. αλλα οτι το αντικειμενικο σταματαει εδω. απο εκει και περα, υπαρχει απλα, κατα την γνωμη μου παντα, το τι μου αρεσει υ.γ. επειδη βλεπω μια μεγαλη νευρικοτητα στο noiz τις τελευταιες μερες, να υπενθυμησω, οτι ολα τα παραπανω τα αναφερω με καλη διαθεση για συζητηση και παντα φιλικα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 πολυ καλη ιδεα!εγω θα γουσταρα πολυ... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOTS Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Εχω 4 βιντεακια τα οποια δειχνουν το Βαγγελη σε διαφορες στιγμες να παιζει μονος του! Στο ενα μαλιστα κανει και τη παρουσιαση του yamaha cs80! Ναι! Ετσι και ακουσετε πως το χειριζεται θα ακουσετε ολους αυτους τους γνωστους ηχους εκεινης της εποχης. Θα προσπαθησω με καποιο τροπο να τα ανεβασω συντομα. Η τεχνικη του ειναι εκπλητκικη. Οπως πολυ σωστα μου ειχε πει και ο ιδιος και για να πω την αληθεια μου δε το πολυκαταλαβα "Χρησιμοποιησε τα συνθεσαιζερς σαν ανθρωπος, οχι σα ρομποτ. Διοτι εκει προσπαθουν να μας καταληξουν." Αν και γνωριζω παρα πολλα για εκεινον εγω θα μιλησω μονο για το πως φερθηκε σε μενα σαν ενας απλος ενοχλητικος θαυμαστης. Ευγενεστατος, πολυ σεμνος (βεβαια το ηξερε οτι ειναι ο Βαγγελης!!!), πολυ διαβασμενος και εκπλεικτικα μορφωμενος (αλλωστε φαινεται τι βιβλια διαβαζει, δε χρειαζεται να σας πω). Εχω τη τιμη να λεω οτι μου επαιξε ζωντανα εκεινη τη στιγμη. Το πως κρατησα τα δακρυα μου δε μπορω ακομα να το πιστεψω. Ηταν τετοιο το συναισθημα οταν ακουγα αυτο που επαιζε... πω πω! Ανατριχιλα. Το μονο που θυμαμαι ηταν η κουβεντα που ειπα απο μεσα μου "Θεε μου!! Τωρα ο Βαγγελης Παπαθανασιου παιζει και τον ακουω στο ενα μετρο" Απλα αδιανοητο. Ακομα νομιζω πως εκεινη τη στιγμη δε την εχω πραγματικα ζησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Σε σχέση με αυτά που έθιξαν οι mechmg93 και arpegios για το αν το "αντικειμενικό" είναι προτιμότερο από το υποκειμενικό, δεν είμαι διατεθειμένος να το συζητήσω διότι έχω πάρει τις αποφάσεις μου εδώ και πολύ καιρό. Αναρωτιέμαι όμως αν έχετε πάρει και εσείς τις δικές σας. Αν το "μου αρέσει" είναι αρκετό σαν επιχείρημα, τουλάχιστον θα ήθελα να μην ακούσω ποτέ στο μέλλον κριτική για τον Φοίβο (π.χ.) ή για την Καλομοίρα (και οι δύο έχουν τσακιστεί κατά καιρούς εδώ στο noiz). Θυμίζω ότι "αρέσουν" σε πάρα-πάρα πολλούς, οπότε - σύμφωνα με τις παραπάνω απόψεις καλώς (πολύ καλώς) υπάρχουν, ενώ άλλες περιπτώσεις μουσικών καλώς τείνουν να μην... υπάρχουν (αφού τελικά δεν "αρέσουν" σε κανέναν). Εγώ αναζητώ τη ΓΝΩΣΗ, και έχω προ πολλού πεισθεί ότι η γνώση δεν μπορεί να βρεθεί σε εφήμερες γνώμες, αρέσκειες και απαρέσκειες. Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει αντικειμενικός τρόπος να μιλάμε για οτιδήποτε (και όχι μόνο σε θέματα τεχνοτροπίας). Δεν θα υποβιβάσω την συζήτηση για τη μουσική σε στίβο όπου ο καθένας λέει τη γνώμη του και αυτή η γνώμη, όταν ζητάμε να υποστηριχθεί με επιχειρήματα, θα μας απαντούν ότι "μας αρέσει". Λυπάμαι αλλά διαφωνώ βαθύτατα, από εκεί και πέρα ας τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Εχω 4 βιντεακια τα οποια δειχνουν το Βαγγελη σε διαφορες στιγμες να παιζει μονος του! Στο ενα μαλιστα κανει και τη παρουσιαση του yamaha cs80! Ναι! Ετσι και ακουσετε πως το χειριζεται θα ακουσετε ολους αυτους τους γνωστους ηχους εκεινης της εποχης. Θα προσπαθησω με καποιο τροπο να τα ανεβασω συντομα. Η τεχνικη του ειναι εκπλητκικη. Οπως πολυ σωστα μου ειχε πει και ο ιδιος και για να πω την αληθεια μου δε το πολυκαταλαβα "Χρησιμοποιησε τα συνθεσαιζερς σαν ανθρωπος' date=' οχι σα ρομποτ. Διοτι εκει προσπαθουν να μας καταληξουν." Αν και γνωριζω παρα πολλα για εκεινον εγω θα μιλησω μονο για το πως φερθηκε σε μενα σαν ενας απλος ενοχλητικος θαυμαστης. Ευγενεστατος, πολυ σεμνος (βεβαια το ηξερε οτι ειναι ο Βαγγελης!!!), πολυ διαβασμενος και εκπλεικτικα μορφωμενος (αλλωστε φαινεται τι βιβλια διαβαζει, δε χρειαζεται να σας πω). Εχω τη τιμη να λεω οτι μου επαιξε ζωντανα εκεινη τη στιγμη. Το πως κρατησα τα δακρυα μου δε μπορω ακομα να το πιστεψω. Ηταν τετοιο το συναισθημα οταν ακουγα αυτο που επαιζε... πω πω! Ανατριχιλα. Το μονο που θυμαμαι ηταν η κουβεντα που ειπα απο μεσα μου "Θεε μου!! Τωρα ο Βαγγελης Παπαθανασιου παιζει και τον ακουω στο ενα μετρο" Απλα αδιανοητο. Ακομα νομιζω πως εκεινη τη στιγμη δε την εχω πραγματικα ζησει.[/quote'] ακριβως την ιδια εμπειρια απο τον χαρακτηρα του ειχα και εγω (οχι δεν ειχα την τυχη να ζησω την απιστευτη εμπειρια σου,αλλα οταν τον γνωρισα & του μιλησα ασχοληθηκε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μαζι μου & αφιερωσε εστω και 30 λεπτα της ζωης του ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ αυτα που του ελεγα & απαντωντας στις,καταιγιστικες,ερωτησεις μου....) αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσον για εναν τοσο μεγαλο καλλιτεχνη :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 φiλε Wow!, η αποψη σου ειναι απολυτα σεβαστη οπως καθε αλλη αποψη με επιχειρηματα, και ομολογω οτι με βαζει σε σκεψεις. ομως πως πρεπει να νιωθω οταν παραλληλα με τους pink floyd και τους tindersticks, μου αρεσει παρα πολυ η anastacia και την θεωρω πραγματικα καλη γι αυτο που κανει? τι απαντηση να δωσω στον εαυτο μου στο γιατι μου αρεσει? στο οτι εκανα ενα ατοπημα, επειδη μου αρεσει μια απολυτα mainstream-mtv καλλιτεχνιδα που αντικειμενικα ανηκει σε μια αδιαφορη και με ελλειψη κουλτουρας κατηγορια μουσικων?η θα πρεπει να λεω οτι ειναι κακη αλλα δυστυχως μου αρεσει? σεβομαι το γεγονος στο οτι δεν θελεις να συζητησεις το θεμα περεταιρω, αλλα ηθελα να σου απευθυνω τα παραπανω ως μια τελευταια αποψη :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 φiλε Wow!' date=' η αποψη σου ειναι απολυτα σεβαστη οπως καθε αλλη αποψη με [b']επιχειρηματα[/b], και ομολογω οτι με βαζει σε σκεψεις.ομως πως πρεπει να νιωθω οταν παραλληλα με τους pink floyd και τους tindersticks, μου αρεσει παρα πολυ η anastacia και την θεωρω πραγματικα καλη γι αυτο που κανει? τι απαντηση να δωσω στον εαυτο μου στο γιατι μου αρεσει? στο οτι εκανα ενα ατοπημα, επειδη μου αρεσει μια απολυτα mainstream-mtv καλλιτεχνιδα που αντικειμενικα ανηκει σε μια αδιαφορη και με ελλειψη κουλτουρας κατηγορια μουσικων?η θα πρεπει να λεω οτι ειναι κακη αλλα δυστυχως μου αρεσει? σεβομαι το γεγονος στο οτι δεν θελεις να συζητησεις το θεμα περεταιρω, αλλα ηθελα να σου απευθυνω τα παραπανω ως μια τελευταια αποψη :wink: Αν μου επιτρέπεις να σου δώσω εγώ μια δική μου ερμηνεία για την άποψη του Wow! είναι ότι μπορεί καλώς να σου αρέσει κάτι πέρα από τους Floyd (ή και να μη σου αρέσουν καν οι Floyd) αλλά δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να ανάγει τα προσωπικά του μουσικά γούστα σε κομμάτι της ιστορίας της μουσικής ή σε ακούσματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη μουσική και τον κόσμο. Συμφωνώ μαζί σου ότι η Anastacia είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει (κι εμένα μ' αρέσει να σου πω την αλήθεια) αλλά ίσως είναι δύσκολο να αποφανθεί κανείς ότι αυτό που κάνει έχει συμβάλλει με τον τρόπο του στην εξέλιξη της μουσικής και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουμε... Καλώς ή κακώς, ο Vangelis τα κατάφερε και το άφησε το στίγμα του και αυτό είναι πέραν αμφιβολίας. Με καλές ή άσχημες συνθέσεις, με (όπως είναι κοινώς παραδεκτό) καταπληκτικές ενορχηστρώσεις, με δημοσιοσχεσάδες ή μόνος του, το έκανε πάντως. Αν σε 30 χρόνια υπάρχουν μουσικοί ή ακροατές που θυμούνται την Anastacia (και κάθε Anastacia) και το έργο της και διαφωνούν για το αν πρέπει ή όχι να θεωρείται "θεά της μουσικής" θα μπορούμε να μιλήσουμε με άλλα δεδομένα... Πάντα φιλικά και με σεβασμό... Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά πείτε και σε μας τους αδαείς τι θα πει "troll posts"... :roll: :roll:σοβαρά μιλάς?χάνεις! :D να σου πω και πιο "προχωρημένα" υπάρχουνε και troll organizations' date=' troll sites, διαγωνισμοί trolling κτλ. Κατ'αρχάς, όλοι κρύβουμε ένα τρολ μέσα μας. Οτιδήποτε λες σε μία συζήτηση που δεν είναι καθαρή επιχειρηματολογία πάνω στο θέμα, και έχει έστω και την παραμικρή πιθανότητα να προσβάλει κάποιον, (η πιθανότητα γίνεται αντιληπτή ως τέτοια ανάλογα συνήθως με το κλίμα, τις ανοχές, και την παράδοση του κάθε φόρουμ) θεωρείται τρολινγκ. Συμφωνώ οτι έχει καταντήσει καταχρηστικός όρος, συνήθως με το που πάει κάποιος να πεί κάτι άλλο εκτός απο "αφού ισχύει το Α ==> Β και αν μπλά μπλά τότε Γ" πετάγονται 10 τύποι και τον λένε τρόλ (οκ υπερβάλλω λίγο). Τώρα, απο κει και πέρα, υπάρχουν τα πραγματικά συνειδητοποιημένα τρολς, που δεν έχουν σκοπό να συζητήσουν ποτέ για τίποτα, αλλά μόνο να τσαντίσουν κόσμο, να διαλύσουν ένα φόρουμ βάζοντας τους όλους να τσακώνονται μεταξύ τους, κτλ. Ναι, ναι, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ και το βρίσκουν διασκεδαστικό (ξέρω έναν τέτοιο...).Αυτά κυμαίνονται απο τύπους που μπαίνουν στο τάδε φορουμ, που είναι αφιερωμένο στην Ινδική κουζίνα και πετάνε ένα "όσοι τρώνε ινδικά είναι αδερφές" μέχρι τύπους με πολλαπλούς λογαριασμούς, που τσακώνονται με τον εαυτό τους για να παρασύρουν και τους υπόλοιπους κτλ κτλ, το τελευταίο είναι πολύ κοινό. Τέλος, υπάρχουν άτομα που θεωρούνε το να δουλεύουν τον κόσμο και να τον κάνουν να τσακώνεται τέχνη. Τέτοια άτομα μαζευόντουσαν κάποτε πχ στο Adequacy.org, δές αυτό το άρθρο για την τεχνική και το στυλ κατασκευής ποστ που ξεκινάνε καβγά και δουλεύουν τον κόσμο χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι τίποτα.Επίσης σχετικά, και στη wikipedia. Το τελευταίο όλων των σταδίων, είναι όταν πολλοί τέτοιοι τύποι μαζέυονται μαζί, και φτιάχνουν ένα οργανισμό ο οποίος κάνει οργανωμένο trolling σε συγκεκριμένα φόρουμ, πολλές φορές μέχρι σημείου διάλυσης (φαντάζομαι αυτό γίνεται αντιληπτό σαν νίκη). Ο πιο γνωστός τέτοιος οργανισμός είναι το GNAA (Gay Nigger Association of America), που δραστηριοποιείται κυρίως στο slashdot. Στο Slashdot, μιάς και είναι ίσως το μεγαλύτερο web based forum, πέφτει τρελλό τρόλινγκ, έχουν αναπτυχθεί ένα κάρο τεχνικές, καταγεγραμμένες εδώ Νομίζω οτι αυτά είναι περισσότερα απο όσα ήθελες ποτέ να μάθεις για τη λέξη troll :D edit ---------------------------- Μόλις είδα, οτι πολύ σωστά δημιουργήθηκε νέο σχετικό θρέντ. Συγγνώμη για το ποστ εδώ, μάλλον πρέπει να μεταφερθεί και αυτό. leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση