Προς το περιεχόμενο

Η μαγισσα

THEOD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας

Ανεβάζω μια ηχογράφηση που κάναμε σε ενα παραδοσιακό τραγούδι χθες το απογευμα

στην πρόβα.

Έχει κατι φαλτσαδουριτσες αλλά είναι καθαρά πρόβα.

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη για το ύφος και το ηχόχρωμα γιατι σκεφτόμαστε  σοβαρά  να το συνεχίσουμε  το παραδοσιακό σχήμα :D

Το τραγούδι ειναι παρα πολύ παλιό και ονομάζεται η μάγισσα

Καλη ακρόαση

μαγiσσα.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο σου, πολύ χαίρομαι να ακούω οτι υπάρχει ενδιαφέρον και για παραδοσιακά τραγούδια. Νομίζω ότι καλά το σκέφτεσαι, μια χαρά τα πας :D

Δεν με ενόχλησαν τα όποια φάλτσα, με συνεπήρε η μελωδία ,ο στίχος  και η χροιά σου και απλά αφέθηκα ;)

Μπράβο σου, πολύ χαίρομαι να ακούω οτι υπάρχει ενδιαφέρον και για παραδοσιακά τραγούδια. Νομίζω ότι καλά το σκέφτεσαι, μια χαρά τα πας :D

Δεν με ενόχλησαν τα όποια φάλτσα, με συνεπήρε η μελωδία ,ο στίχος  και η χροιά σου και απλά αφέθηκα ;)

να σαι καλα  :)

Μπραβο ρε παιδια! Προσωπικα εχω μεγαλη ελειψη γνωσεων και εμπειριας στην παραδοσιακη μουσικη και αυτο το νιωθω σα μειονεκτημα μου. Χαιρομαι πολυ ομως να ακουω ομορφα τραγουδια ομορφα παιγμενα απο μουσικους που ξερουν τι κανουν! Αυτο το κομματι, ασπουμε, δεν το ηξερα, αλλα ειναι υπεροχο! Και βεβαια να το συνεχισετε το παραδοσιακο και να το εξελιξετε, γιατι και απο προηγουμενα clips μας δειξατε οτι μπορειτε! Δε λεω οτι το να μεινετε στο καθαρα παραδοσιακο στυλ δεν ειναι καλο, αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να του δωσετε νεα πνοη και ενδιαφερον. Οπως πολλοι προσπαθησαν με κατι αθλιες διασκευες που θεωρηθηκαν και πολυ καλες απο καποιους, απλα επειδη εβαζαν μια γκαζομενη κιθαρα και ροκαδικα drums! Εσεις νομιζω οτι μπορειτε! :)

Καλή (ή μάλλον πολύ καλή) προσπάθεια ήτανε και ας το αφήσουμε εκεί αφού ήταν μια απλή πρόβα.

Please rename the attachment correctly ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Μπραβο ρε παιδια! Προσωπικα εχω μεγαλη ελειψη γνωσεων και εμπειριας στην παραδοσιακη μουσικη και αυτο το νιωθω σα μειονεκτημα μου. Χαιρομαι πολυ ομως να ακουω ομορφα τραγουδια ομορφα παιγμενα απο μουσικους που ξερουν τι κανουν! Αυτο το κομματι, ασπουμε, δεν το ηξερα, αλλα ειναι υπεροχο! Και βεβαια να το συνεχισετε το παραδοσιακο και να το εξελιξετε, γιατι και απο προηγουμενα clips μας δειξατε οτι μπορειτε! Δε λεω οτι το να μεινετε στο καθαρα παραδοσιακο στυλ δεν ειναι καλο, αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να του δωσετε νεα πνοη και ενδιαφερον. Οπως πολλοι προσπαθησαν με κατι αθλιες διασκευες που θεωρηθηκαν και πολυ καλες απο καποιους, απλα επειδη εβαζαν μια γκαζομενη κιθαρα και ροκαδικα drums! Εσεις νομιζω οτι μπορειτε! :)

Ευχαριστούμε πολύ Gianniss audiokostas

Ουτε γω εχω σχέση με παραδοσιακά η γυναίκα μου με εβαλε στο κόλπο (παίζει βιολί στο τραγούδι)

Όσο για κιθάρες ντραμς κλπ δε πρόκειται  να μπουν. Μπορει να μπει λαούτο και κάποιο παραδοσιακό κρουστό.

Απλα θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο ποιο πρωτόγονο γίνεται ουτε ακόρντα ουτε σύνθετες αρμονικές

προεκτάσεις :) :)

εξαιρετικός όπως πάντα. Τα μικρολαθάκια στο pitch δεν θα είχαν καμμία σημασία σε μια live απόδοση, απλά είναι παρατηρήσιμα στην ηχογράφηση.

Και βέβαια να ασχοληθείτε με την παραδοσιακή μουσική, αν δεν ασχοληθούν οι (καλοί/άρτιοι) μουσικοί ποιός θα το κάνει? :)

εξαιρετικός όπως πάντα. Τα μικρολαθάκια στο pitch δεν θα είχαν καμμία σημασία σε μια live απόδοση, απλά είναι παρατηρήσιμα στην ηχογράφηση.

Και βέβαια να ασχοληθείτε με την παραδοσιακή μουσική, αν δεν ασχοληθούν οι (καλοί/άρτιοι) μουσικοί ποιός θα το κάνει? :)

Ευχαριστώ πολυ blue

Σέβομαι και εκτιμάω πάντα την άποψή σου  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου